Muurcirkels
XXL Muurcirkels
Muurcirkels Eigen Foto
behangcirkels
Naadloos Behang
Naadloos Design Behang
Behang op rol
Textiel Posters
Acoustic Art Hexagon
Acoustic Art
Muurcirkels met Patroon
Muurstickers

Favoriete wanddecoratie

aan de wand

Jij bent geen muurbloempje, maar houdt wel van een beetje anders? Dan ben je hier aan het juiste adres. Want met de wanddecoratie van Your Favourite Stuff geef jij je eigen touch aan je wanden. Van unieke textielposters tot trendy behang.

Wil je een mooie cirkel op de muur of geen gedoe met behanglijm? Dat kan. Ook snel een complete metamorfose realiseren is geen probleem. Kijk dan eens bij de textielposters en muurcirkels. Zelfs de akoestiek verbeteren is een optie. Creëer jij je eigen unieke persoonlijke sfeer met de wanddecoratie van Your Favourite Stuff?

Akoestische kunst

Niet elk huis heeft een even goede akoestiek. Houd je niet van een echo in je eigen huis? Los het probleem stijlvol op met akoestische kunst. Dat zijn dempende panelen met een mooi design. Ze halen de galm weg, zodat je weer rustig kunt praten. Een ander pluspunt is dat de vulling is gemaakt van gerecyclede jeans. Ook nog eens goed voor het milieu dus.

SHOP Acoustic Art
akoestisch paneel
muurcirkel forex

Muurcirkels

Zie je door de bomen het bos niet meer en draai je een beetje in kringetjes om de perfecte eyecatcher? Maak dan je eigen creatie. De collectie muurcirkels zijn onderling te combineren zodat jij naar hartelust kunt decoreren. Hang er bijvoorbeeld een paar bij elkaar voor een speels effect of kies juist voor één op een prominente plek.

SHOP muurcirkels

Behang op rol

Heb je het hart van een hippie en ben je gek op bloemen? Word je zen van yogahoudingen of vrolijk van botanische printjes? Voor elke smaak en stijl vind je bij ons een mooi behang . Welke ruimte ga jij aanpakken?

SHOP Behang op rol
patroon urban jungle
textiel aan de muur

Textielposters

Als je een hele wand iets te veel van het goede vindt, denk dan eens na over een textielposter. Ook hier zijn de variaties eindeloos met bijvoorbeeld een planten poster, bloemen poster, jungle poster of poster met een grafisch design. We hebben ook textielposters met bijvoorbeeld vrolijke regenbogen, rustgevende palmbladeren of schattige monsters (ja, die bestaan). Net wat unieker.

SHOP textielposters

XL behang

Houd je wel van een beetje anders, luxe en kwaliteit of
wil je geen behang op rol? Ga dan voor onze luxe XL fotobehang. Dit is een high- end mat en naadloze behang. Kamerhoog zonder lichtreflectie. Daarmee bedek je in één keer een deel van de muur of een hele muur. Super handig.

SHOP XL behang
kinderkamer
poster

Visuals

Wil je een statement maken? Kijk dan eens naar de visuals. Street Art fan? Of ligt Line Art meer in jouw straatje? Vind hier je favoriet! Ook geschikt voor buiten. Zie je het al voor je; Graffiti in de tuin?

SHOP visuals