Textielposters

Trendy Textielposters Jungle, Natuur, Oude Meesters en onze Designers.

Favoriete textielposters

welke kies jij?

Eindeloos Variëren!

Trendy Textielposters Jungle, Natuur, Oude Meesters en van onze Designers. Of een Jungle print voor de kinderkamer? Wil je je interieur snel een ander look geven? Dan is restylen met een textielposter, ook wel textielhanger genoemd perfect. De textielposter is namelijk eenvoudig op te hangen middels het lederen koortje aan een schroefje in de muur. Zo heb je in een handomdraai een groots resultaat.

Als je een hele wand behangen iets te veel van het goede vindt, denk dan eens na over een textielposter. Hier zijn de variaties eindeloos. Kies bijvoorbeeld een textielposter natuur of bloemen textielhanger. Ook een textielposter jungle is favoriet of eentje van onze designers. We hebben ze ook met bijvoorbeeld vrolijke regenbogen, rustgevende palmbladeren of schattige monsters (ja, die bestaan). Net wat unieker.

in the Spotlight

Textielhangers en wandkleden zijn niet meer weg te denken uit ons interieur. Zo zien we veel hangers terug in het interieur gemaakt van textiel. Textiel geeft de ruimte een aangename sfeer. Dit komt niet alleen omdat het plaatje er zo leuk uit ziet, maar ook doordat de geluidsgolven worden geabsorbeerd. Dit komt weer ten goede van de akoestiek.Your Favourite Stuff heeft de collectie textielposters zo samengesteld dat je eenvoudig een keuze kunt maken. De thema’s zijn verdeeld in stoffen met een patroon, met een print van een oude meester, dieren en bijvoorbeeld de natuur en de kinderkamer. De collectie wordt steeds weer aangevuld en volgt de huidige trends. Zo vind je altijd een favoriet voor je living.Favorieten op dit moment zijn de Japanse Struikzanger en de textielposter Pretty Lady. Wat is jouw favoriet?Check hieronder een paar voorbeelden ter inspiratie.Heb jij jouw favoriet uitgekozen, dan gaat het productieproces van start, want YFS levert On Demand. Dit betekent geen voorraad; een milieubewuste keuze.Hulp nodig of heb je zelf een uniek ontwerp? Just Ask! Neem contact op met de studio.

inspiratie textielposter

24,95119,95

Wil je meer inspiratie volg ons dat op insta of schrijf je in voor de nieuwsbrief!