behang op maat

Behang op maat

Naadloos Behang of Behang op Maat?

Naadloos Behang

Naadloos Behang is zoals het woord al zegt compleet naadloos. Je bestelt exact de afmeting die je nodig hebt en ontvangt jouw favoriet op één grote rol behang. Je ziet dus geen naden in jouw ontwerp. Naadloos behang is verkrijgbaar in uiteenlopende designs, te gekke patronen, motiflow patronen en het is zelfs mogelijk om je eigen design aan te leveren, 

Behang op Maat

Kies je voor Behang op Maat? Je ontvangt dan jouw favoriet in rollen van 53cm of 70cm breed. De afbeelding wordt verdeelt over behangbanen welke je tegen elkaar aan kunt plakken. Elke baan is voorzien van een nummer. Zo wordt plakken heel eenvoudig en je bestelt precies wat je nodig hebt!

Heb je een afbeelding in de shop gezien en wil je deze op Naadloos Behang of als Behang op Rol bestellen? Just Ask! Dit is het voordeel van Custom Made.

populaire afbeeldingen

Naadloosbehang of banen plakken?

Naadloos Behang vs Behang op Rol

Keuze, keuzes! Heb je eindelijk gekozen voor naadloos behang of juist voor behang op rol, dan kom je weer voor een keuze te staan. Mooi, maar misschien toch ook wel lastig. Naadloos behang en behang op rol zijn namelijk te verkrijgen in verschillende materialen. Zo is er voor elke klus een geschikte wandbekleding te vinden. Wist je dat we zelfs akoestisch dempende wandbekleding in ons assortiment hebben? Ga je voor budget met top kwaliteit dan ga je voor Basic Wall. De meest populaire wandbekleding onder het naadloos behang.

Ga je voor behang op rol, dan zijn er weer andere voordelen. Zo is er bijvoorbeeld een behangsoort met leerstructuur aan het assortiment toegevoegd. Net weer even anders en dit geeft een super gaaf effect. Behang op rol bestel je in de gewenste afmeting. De banen worden voorzien van een nummer, zodat je eenvoudig de juiste banen tegen elkaar aan kunt aanbrengen op de muur. 

Naadloos behang toch te spannend?

Kies dan voor Behang op Rol!

Ga bijvoorbeeld voor een stoere leer structuur of textieluitstraling. Super gaaf!

Ga hier direct naar Behang op Rol en vul de titel van je gewenste afbeelding in. Bv. De Nachtwacht of Japanse Struikzanger. Dus i.p.v. het patroon ID nummer van een Motiflow patroon vul je gewoon je wens is. Wil je graag een voorbeeld ontvangen? Laat een bericht achter in de winkelmand.

Behang op Rol

Patronen in the Spotlight

behang woonkamer
behangrol
patroon behang

Wil je meer inspiratie volg ons dat op insta of schrijf je in voor de nieuwsbrief!