Behang op maat; super handig!

Naadloos behang of Behang op Rol?

De collectie van YFS bestaat uit Naadloos Behang en Behang op Rol. Naadloos Behang is compleet naadloos, dus je krijgt jouw afbeelding op één grote rol. Je ziet dus geen naden in jouw ontwerp. Of je kiest voor Behang op Rol. Je ontvangt jouw ontwerp dan in rollen van 53cm breed. De afbeelding wordt verdeelt over behangbanen welke je tegen elkaar aan kunt plakken. Elke baan is voorzien van een nummer. Zo wordt plakken wel heel eenvoudig en je bestelt precies wat je nodig hebt!

Heb je een afbeelding in de shop gezien en wil je deze op Naadloos Behang of als Behang op Rol bestellen? Just Ask! Dit is het voordeel van Custom Made.

Alle designs
Fotobehang
Design Behang
Kinderkamer
Patroon kiezer
Patroon Behang
Behang op Rol
XXL Muurcirkels

populaire afbeeldingen

Favourite
Favourite
Favourite
Favourite
Favourite
Favourite

Naadloosbehang, geen banen meer plakken

Naadloos Behang en Naadloos fotobehang

Naadloos behang is niet altijd Naadloos fotobehang. Your Favourite Stuff maakt onderscheid tussen de verschillende soorten naadloosbehang. Als je kiest voor naadloos fotobehang dan selecteer je letterlijk een behang met een foto. Naadloos patroon behang is een behang met een dessin, een patroon van één van onze designers of van Studio YFS. Design behang is geen foto en is ook geen print. Dit is bijvoorbeeld een gave afbeelding of ontwerp van een designer bestaande uit één grote print. Zoals bijvoorbeeld Naadloos Design Behang Jungle. dit is een patroon en ook geen foto. dit noemen we Naadloos Design Behang. Aangezien dit een voorbeeld is specifiek voor de kinderkamer vind je deze print ook terug onder het kopje Naadloos Behang Kinderkamer.

Naadloos behang toch te spannend?

Kies dan voor Behang op Rol!

Ga bijvoorbeeld voor een stoere leer structuur of textieluitstraling. Super gaaf!

Ga hier direct naar Behang op Rol en vul de titel van je gewenste afbeelding in. Bv. De Nachtwacht of Japanse Struikzanger. Dus i.p.v. het patroon ID nummer van een Motiflow patroon vul je gewoon je wens is. Wil je graag een voorbeeld ontvangen? Laat een bericht achter in de winkelmand.

Behang op Rol

Patronen in the Spotlight

behang woonkamer
behangrol
patroon behang

Waarom kiezen voor Naadloos Behang?

Naadloos Behang geeft een heel mooi effect. De gehele muur wordt in één keer voorzien van een hele gave print. Of dit nu een patroon, een fotobehang is of een behang met een eigen afbeelding. Door het aanbod van verschillende materialen is er voor elke muur een geschikte behangsoort te vinden, zodat jij een fantastisch mooi resultaat krijgt.

4 verschillende behang keuzes in het materiaal

Dit behang is echt naadloos. Geen banen plakken dus, zoals je gewend bent van behang op rol. Je plakt in één keer het behang op de muur. Your Favourite Stuff levert 4 verschillende materialen: Sanotex, Airtex, WalltexPro en MultiTexPro. Bij de beschrijving van een product kun je de uitgebreide specificaties terug vinden. Je maakt een keuze uit een 100% recyclebaar Naadloosbehang, een waterafstotende toplaag, een behang welke geen licht reflecteert en een uitblinker de MultiTexPro welke een egaliserende, isolerende en geluiddempende werking heeft.

Hoe ga je naadloos behang plakken?

Naadloos Behang plakken is wel even iets anders dan behang op rol plakken. Bij de productbeschrijving vind je een link naar de handleiding. Wil je dit later snel terug vinden? Kijk dan bij de FAQ in de Footer.Belangrijk is dat je met z’n tweeën gaat plakken. Je plakt namelijk niet meer van boven naar beneden, maar van links naar rechts. Een extra paar handen is dan wel zo fijn. Uiteraard kun je het plakken ook aan een professional over laten.Handleiding Naadloos behang Sanotex, Airtex en WalltexProHandleiding Naadloos behang MultiTexPro

Check hieronder een paar voorbeelden ter inspiratie.

 

powered by

inspiratie Naadloos Patroon Behang

Wil je meer inspiratie volg ons dat op insta of schrijf je in voor de nieuwsbrief!