Black & White

akoestische kunst

Black & White

van stoer tot subtiel

Black & White in een nieuw jasje

Zwart en wit!. Mmmm…… hebben we dit nu niet een klein beetje gehad? Niets is minder waar, want ook in 2021 past Black & White perfect in de huidige interieur trend. Van stoer tot subtiel. Hieronder kun je alvast wat inspiratie opdoen voor jouw living.  

Combineer Black & White met andere interieurtrends

Een zwart wit interieur hoeft niet strak en kil te zijn, want zwart wit is ook perfect te combineren met verschillende woonstijlen, zoals de Scandinavische woonstijl of de industriële trend. Gebruik je creativiteit en je zult zien hoe je een ruimte kunt veranderen met de juiste finishing touches.

muurdecoratie

Scandinavisch met Black & White

Neem nu de Scandinavische trend. Daarin wordt veel gebruik gemaakt van warme, neutrale tinten en natuurlijke materialen. Deze rustige en natuurlijke stijl kun je een beetje pit geven met een vleugje zwart. Door bijvoorbeeld een kussen toe te voegen met een grafisch print in zwart wit. Je kunt bijvoorbeeld voor kussens met zwarte accenten kiezen voor op je bank of black & white artwork voor aan de muur. Wil je hiermee een statement maken?  Ga je gang, want een statement piece is echt helemaal hot. Wil je het toch een beetje rustig houden, kies dan voor een textielposter, bijvoorbeeld deze met een yogaprint. Hier wordt je dan weer helemaal zen van!

Industrieel met Black & White

Ga je voor een industriële look, dan kun je helemaal je hart ophalen met een statement piece.  Denk hierbij echt ‘groots’. Bijvoorbeeld een mega groot zwart wit foto aan de wand, een behangpaneel of muurcirkel. Je hebt dan verder niet zo heel veel meer nodig. Zoals de foto hiernaast laat zien; een zelfklevende behangcirkel ‘ Nature Black & White’  op een ruwe betonnen muur. Dit geeft direct al effect. Voeg hier een lekkere grote black & white zitzak aan toe en voilà  Het leuke is; de zitzak is onwijs populair! Echt iedereen wil hier in zitten.

wandcirkel
muurcirkel gekkotex

Black & White met Jungle Fever

De laatste jaren is een groen interieur, oftewel de Urban Jungle, enorm populair geworden. Deze populaire trend houdt aan en is super goed te combineren met een zwart witte woondecoratie. Door planten en groene accessoires, zoals kussens of textielposters toe te passen creëer je eigenlijk al het jungle gevoel. Dus wil je een beetje leven in de zwart wit brouwerij, dan zijn planten, groene en black & white woonaccessoires in huis een super goed idee! Werk dit groene geheel af met hier een daar een gouden accent en klaar! Jouw persoonlijke black & white jungle is a fact!

Hieronder vindt je alvast wat meer inspiratie.

Wil je zelf graag jouw Black & White 2021 interieur delen? Deel je interieur met ons op #yourfavouritestuff. We zijn erg benieuwd.

SHOP Black and White

Favourite
9,9549,95
Favourite
19,9539,95
Favourite
35,95109,95
Favourite
35,95109,95
Favourite
249,00499,00
Favourite
149,95229,95
Favourite
35,95109,95
Favourite
149,95229,95