Go with the Flow!

XXL Muurcirkel Yoga Watercolor Blush

Creeer je eigen Zen moment!

Prachtige prints voor jouw studio!

Soms wil je liever even helemaal niks. Je eigen plekje om je even helemaal terug trekken zou dan wel een uitkomst zijn.

Wil je je eigen relaxruimte maken? Dan kun je je hart ophalen met de prachtige prints en patronen. Naast de prints, zoals je hieronder kunt zien, kun je ook onwijs veel leuke patronen vinden in de databank van Motiflow. Hieronder lees je hoe je dit eenvoudig kunt doen.

Naast de kussens en wanddecoratie heb je misschien ook nog een bijpassende yogamat of meditatiekussen nodig. Onze partner heeft het!

Wil je echt een statement maken? Kijk eens bij de MUURCIRKELS XXL  

XXL Muurcirkel Yoga Watercolor Blush

Muurcirkels voor jouw yogastudio!

Dit zijn de favorieten…

Favourite
Favourite
7,95165,00

Partners who Shine!

Meng alle ingrediënten samen en creëer je eigen studio samen met ons en onze partners. Ben je een echte DIY-er, dan maak je misschien wel je eigen meditatiekussen van de nieuwe superzachte stof Veltvetly. Ben je niet zo handig, dan scoor je natuurlijk een meditatie kussen.


De Yogashop!

Yogashop – de online winkel voor jouw yoga- en meditatie practice!

Een yogastudio in huis maak je helemaal af met een bijpassende meditatiekussen en yogamat. De yogashop heeft een uitgebreide collectie voor jouw meditatieruimte. Wij zijn helemaal fan.

Nadat je jouw perfecte wanddecoratie, print of patroon hebt gevonden moet je hier zeker even een kijkje nemen.

SHOP

Motiflow

Motiflow – het platform voor jouw patronen!

Zoals jullie inmiddels wel weten is YFS dealer van Motiflow patronen en kun je alle producten hier scoren met een te gek patroon van unieke designers.

Wist je dat er een Japandi wedstrijd is geweest onder de designers? Deze patronen zijn bij uitstek perfect voor jouw Zen moment. Volg onderstaande link en ga direct naar de Japandi collectie. Onthoud het ID nummer van jouw favoriet en shop hier jouw product naar keuze.

Heb je hulp nodig? Just Ask!

Japandi patronen