Ibiza Stijl Tuintrend

Tuintrend Ibiza stijl

Ibiza Stijl Tuintrend

Buitenleven: Tuinposters, Waterafstotende Kussens en Zitzakken

De Ibiza stijl tuintrend is a way of life. Als de zomer aanbreekt, is er toch niets fijner dan tijd doorbrengen in de buitenlucht. En hoe leuk is het dan om je buitenruimte om te toveren tot een echte oase? Met tuinposters, kussens en bijvoorbeeld zitzakken creëer je een boho-sfeer waar je heerlijk kunt ontspannen en genieten van de zon.

tuinposter IBIZA

Natuurlijke kleuren en materialen

Tuintrends in de boho-sfeer

De Ibiza stijl wordt gekenmerkt door het gebruik van natuurlijke materialen en kleuren. Denk aan lichte tinten als wit, beige en zand, maar ook aan aardse kleuren als bruin, groen en grijs. Hout, riet en bamboe zijn veelgebruikte materialen voor meubels en accessoires. Deze materialen stralen rust en warmte uit en zorgen voor een harmonieuze sfeer. Deze sfeer kun je heel goed vangen door geweldige prints die de sfeer perfect weergeven. Denk maar eens aan de Mandala’s en natuurlijke grassen en planten.

Shop TUINPOSTER

Ibiza vibe afbeeldingen op tuinposters

Tuinposters personaliseren jouw buitenruimte

Tuinposters zijn een leuke manier om je buitenruimte te personaliseren. In een Ibiza stijl tuin passen afbeeldingen van pluimen, grassen en mandala’s erg goed. Pluimen en grassen geven een natuurlijke touch aan je tuin en passen perfect bij het gebruik van natuurlijke materialen. En wat dacht je van palmen, zoals deze tuinposter met prachtig zonlicht. Let the sunshine in!
Mandala’s zijn echte eyecatchers en geven een mystieke en spirituele sfeer aan je tuin. Ook posters met teksten als “Ibiza vibe” en “Just Relax” zijn erg populair en passen goed bij de relaxte sfeer die Ibiza uitstraalt.

Tuinposter palmbladeren in kleur
Tuinkussens Ibiza

Waterafstotende kussens en zitzakken

In natuurlijke basics en te gekke patronen

Bij een buitenleven hoort ook buiten loungen. Waterafstotende kussens en zitzakken zijn daarom onmisbaar in een Ibiza stijl buitenruimte. Het gebruik van vrolijke kleuren en een mix van stijlen is hierbij helemaal in trek. Denk aan felroze, turquoise en geel, gecombineerd met kussens in etnische prints en patronen. En wat dacht je van handgeweven kussens en macramé? Door een mix van prints en structuren ontstaat er een speels geheel en krijgt je tuin een kleurrijke Ibiza sfeer. Kijk voor printjes eens bij onze partner Motiflow en kies hier jouw favoriete patroon!

SHOP TUINKUSSENS

Inspiratie voor Ibiza stijl buitenleven

Kortom! Een Ibiza stijl buitenleven creëren is niet moeilijk. Door het gebruik van natuurlijke kleuren en materialen en het toevoegen van leuke accessoires zoals tuinposters en waterafstotende kussens en zitzakken, tover je je buitenruimte om tot een heerlijke plek waar je kunt relaxen en genieten van de zon.
Wil je nog meer inspiratie kijk dan ook eens op Pinterest!

De nieuwe collectie tuinposters!