tuindecoratie On Demand

Tuinposters, tuincirkels, tuinkussens en zitzakken!

Met de tuindecoratie van Your Favourite Stuff maak je je tuin helemaal af. Shop bijvoorbeeld een tuincirkel of een tuinposter op maat, outdoor stof of een tafelkleed voor de tuintafel. De zitzakken en kussens voor buiten zijn ook onwijs populair. Zeker met een Motiflow printje maak je je zitzak en kussen echt uniek. Tuinkussens zijn ook perfect voor jouw camper, caravan of boot. Wil je hiervoor een persoonlijk ontwerp, zoals de naam van je boot? Kijk eens bij de uploader en maak je eigen kussen. En….. Just Ask! We helpen je graag. 

Tuincirkels
Zitzakken
Tuinkussens
Tuinposters
nieuwe woon -en wanddecoratie
Shop een Outdoor tafelkleed
Tuinkussens

Favoriete Tuincirkels

Buitenleven

Kom! Laten we naar buiten gaan.

Gooi de deur maar open en laat de zonnestralen lekker naar binnen schijnen! Het teken dat we weer heerlijk naar buiten kunnen. Super lang tafelen, dineren en borrelen.  Zie jij je al zitten en je tuin?

De buitenliving is tegenwoordig het verlengstuk van de woonkamer. Met de zitzakken, tuinkussens, tuincirkels en overige accessoires kun je in  een handomdraai je buitenliving een unieke persoonlijk touch geven.

Plof jij straks ook lekker neer in eigen zitzak? Misschien ga je wel lekker dagdromen met je hoofd op een super vrolijk kussen. En vragen je vrienden tijdens de bbq: “Waar heb je die gave muurcirkel vandaan?’.  Dan zeg jij: ‘Nee, dat is een tuincirkel, cool hè!’.

Geef ook je eigen unieke touch aan je balkon, dakterras, tuinhuis, tuin of bijvoorbeeld de serre. Kies een favoriet uit de ruime collectie prints en patronen van Studio YFS of onze designers. Hulp nodig of heb je zelf een uniek ontwerp? Just Ask! Neem contact op met de studio.

Met tuinaccessoires maak je je buitenliving helemaal af en zo nu en dan verandert je persoonlijke touch met de woontrends mee. We zien op dit moment heel veel ronde vormen in het interieur en de muurcirkels en behangcirkels zijn hier niet meer uit weg te denken. Ze zijn hip en super tof aan je muur. Zo zien we uiteraard de tuincirkel ook verschijnen. Een complete wall art kun je ook maken op de schutting of buitenmuur. Hang bijvoorbeeld diverse cirkels bij elkaar of maak een statement piece Een echte aandachttrekker, is happening. Deze aandachtstrekker hoeft overigens niet groot te zijn. Een statement piece kan zich ook onderscheiden door een klein opvallend beeld op een prominente plek aan de muur. De keuze en variatie ligt bij jou. Je kunt je interieur buiten zo persoonlijk maken als je wilt.De collectie ‘In de Tuin’  hebben we onderverdeeld in de producten Zitzakken, Tuinkussens en Tuincirkels. De tafelkleden kun je natuurlijk ook meenemen naar buiten, de tuinposters staan nog op de planning en wie weet nog meer….Had je ooit gedacht dat jouw tuin zou mooi kan zijn? Super leuk toch om de tuin een beetje sfeer te geven! Oh ja, misschien nog wel aardig om even te melden; de tuincirkels zijn ook verkrijgbaar in een XXL variant. Kijk dan bij de XXL Muurcirkels, deze kunnen namelijk ook naar buiten.Check hieronder een paar voorbeelden ter inspiratie.

inspiratie

19,9539,95
19,9539,95
24,90235,45
17,20165,00

 

Wil je meer inspiratie volg ons dat op insta of schrijf je in voor de nieuwsbrief!