Favoriete zitzakken

Zitzakken om nooit meer uit te komen

Zitzakken in de tuin en binnen!

Zet je bankstel of de loungebank voor buiten maar aan de kant, want als je één keer de zitzak hebt ontdekt kom je er niet meer uit.

De tuin zitzakken zijn uiteraard niet alleen geschikt voor buiten. Juist ook voor binnen is de zitzak een aanwinst. Een heerlijke plek om te lezen even lekker te luieren of juist de laptop open te slaan voor het werk wat nog af moet. Ze zitzak is echt een extra meubelstuk geworden welke qua stijl en print perfect bij je interieur past.

De zitzakken zijn namelijk in diverse kleuren en prints verkrijgbaar. Zo is er voor iedere buitenliving en interieur een passende zitzak te vinden.

Wil je er graag eentje voor de kinderkamer? Kijk dan bij tinyStuff waar je alles voor de kinderen kunt vinden.

Hulp nodig of heb je zelf een uniek ontwerp? Just Ask! Neem contact op met de studio.

in the Spotlight

Tuin zitzakken zijn de trend van dit moment. Met keuze uit onwijs veel printjes van onze designers zit jij er deze zomer lekker bij. Zitzakken voor in de tuin zijn natuurlijk niet allen voor buiten, maar juist ook voor binnen. Kies eenvoudig de print die perfect past bij je interieur en sleep je de zitzak lekker mee naar binnen. Ook de kleintjes zijn dol op de zitzakken. Check de collectie voor de kinderkamer bij de tinySTUFF collectie.De stof van de zitzakken wordt in Nederland na je bestelling gedrukt. Vervolgens wordt er een zitzak van gemaakt. Elke zitzak wordt dus speciaal voor jou gemaakt. Dit is echt uniek. Hierdoor hebben we geen hoge voorraden meer. Dit scheelt onwijs in opslag en afval. Met als resultaat een super mooi product.Door de waterafstotende stof zijn de zitzakken geschikt voor buiten. Water druppelt van de stof af en vuil is eenvoudig te verwijderen.Check hieronder een paar voorbeelden ter inspiratie.

inspiratie Zitzakken

Prints en Patronen

Zitzak Soft Scout Zigzag

99,00199,95

Prints en Patronen

Zitzak Soft Scout Lace Flower

99,00199,95

Prints en Patronen

Zitzak Colorful Bubbles

149,95229,95

Wil je meer inspiratie volg ons dat op insta of schrijf je in voor de nieuwsbrief!