KEEP OUR PLANET GREEN

MATERIALEN EN RECYCLING

Het katoen welke YFS toepast voor de producten, zoals voor de kussens, wordt geproduceerd volgens de Better Cotton Initiative (BCI) eisen. De BCI richt zich op het verduurzamen van de katoenteelt en gegarandeerde kwaliteit.

Voor de Acoustic Art panelen wordt bijvoorbeeld gerecyclede jeans gebruikt. Daarnaast blijft innoveren constant de basis voor onnodige vervuiling, gebruik van betere materialen en slimmer verpakken.

on Demand bestellen

On demand bestellen is de key van YFS. Your Favourite Stuff gaat namelijk pas een artikel produceren als jij bestelt. Zodra jij bestelt gaat de productie van start. Zo voorkomen we ongebruikte hoge voorraden, opslag, onnodige productie en retouren. Dit is beter voor ons milieu. 

KWALITEITSCONTROLE

Samen kunnen we een verschil maken!

Nadat jij een weloverwogen keuze hebt gemaakt en je favoriet hebt gevonden is de beurt aan ons. Want voordat jouw unieke item wordt verzonden vindt er altijd een kwaliteitscontrole plaats. Dit om retouren te voorkomen. 

VERPAKKEN

Goed verpakken van de producten is essentieel voor transport. Hier ontkomen we niet aan. Wel kunnen we extra handelingen voorkomen. We leveren daarom in onbedrukte dozen, zodat er geen extra inkt gebruikt hoeft te worden en jij de doos nogmaals kunt gebruiken. Eveneens is het karton 100% recyclebaar.