HOME kinderkamer

Hip Behang voor de Kinderkamer

Behang op Maat

Kinderkamer behang is verkrijgbaar in verschillende materialen. Naadloos Behang en Behang op Rol. Het behang voor de kinderkamer wordt Op Maat gemaakt!  Dat is fijn voor ons milieu, want je bestelt precies wat je nodig hebt. No Waste.

Welke print is de favoriet van jouw kleintje?

Kinderkamer Behang

Behang met dieren, de jungle en auto’s

De collectie behang van YFS bestaat uit een diversiteit van afbeeldingen. Zo vind je hier behang met dieren, de jungle, boho, bos, dieren in het bos, flamingo’s, en meer.

 

Favourite
265,00299,00
Favourite
Favourite
265,00299,00
Favourite
265,00299,00

Kinderkamer Behang 

Shop online precies op maat jouw behang voor de kinderkamer!

De kinderkamer collectie van YFS is verdeelt in twee collecties. Je kunt kiezen uit naadloos behang en behang op rol. Ga je voor een behangpaneel en wil je dit graag uit één stuk, dan kies je voor naadloos. Wil je een hele wand behangen, dan kies je behang. Kies je voor behang, dan ontvang je de behangbanen op rol. Elke rol is genummerd, zodat je precies weet wanneer je welke baan mag plakken. Dit is wellicht net iets makkelijker om aan te brengen, dan naadloos behang. 

Naast de behangsoorten kun je ook kiezen uit Murals, ook wel Visuals genoemd. Dit zijn complet afbeeldingen of taferelen.  

Wand - en Woondecoratie Kinderkamer muurdecoratie inspiratie
Kinderkamer vlindertuin decoratie

Behang Collectie Kinderkamer

Behang Kinderkamer 

Behang voor de kinderkamer is verkrijgbaar in verschillende thema’s en stijlen. Zo heb je de keuze uit onwijs veel printjes en kun je kiezen voor patroon behang op rol of naadloos behang. Kies je voor een hele wand of juist een paneel? Het behangen van de kinderkamer kan op vele manieren. Hoe ga jij het aanpakken?

Wanddecoratie voor de kinderkamer

Met de wanddecoratie van YFS voor de kinderkamer haal je kwaliteit in huis. Niet alleen wordt jouw behang pas gemaakt als jij bestelt, maar wordt er ook gedrukt met milieuvriendelijke inkten en materialen. 

Click me!
Wand - en Woondecoratie Kinderkamer muurdecoratie inspiratie
Handleiding

Kinderkamer Behang Jungle

Ga jij de kinderkamer in de jungle sfeer brengen? Super leuk! Er zijn diverse prints verkrijgbaar die jouw kinderkamer in een jungle veranderen. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar de collectie Afrikaanse Dieren jungle of flamingo. Het is ook heel erg fraai om de verschillende patronen met elkaar te combineren. 

Jij maakt de kinderkamer persoonlijk en uniek met behang. De kamer krijgt hierdoor direct een compleet nieuwe uitstraling. Voor de finishing touch kun je ook spelen met muurcirkels, behangcirkels of bijvoorbeeld kussens. Zo maak je de kamer helemaal compleet. Wil je een kussen op maat in de print van jouw favoriete behang? Just Ask. We maken het voor je! 

behang dieren jungle

Behang op rol

Kinderkamer behang wordt geleverd precies op maat. Of je nu hebt gekozen voor een jungle behang of een compleet bos met dieren of juist bloemen? Jij geeft precies aan wat je nodig hebt.  De behangbanen worden voorzien van een nummer. Zo weet jij precies in welke volgorde je de banen mag plakken.  Heb je een naadloos behang of Mural gezien en wil je deze toch graag in banen? Vraag het gerust. Niet alle designs zijn in de shop in beide materialen als product geplaatst. 

 

Naadloos behang / Panelen

Kies je voor een naadloos behang of paneel (ook wel Mural genoemd) dan kies je voor een wandbekleding welke uit één stuk bestaat. Alle print en patronen kunnen we naadloos leveren. Niet alles staat als dusdanig in de shop. Wil je het graag anders, vraag het gerust. 
Het voordeel vaan naadloos kan zijn dat je net even iets beter uitkomt in de ruimte of dat je geen naden wilt zien. Het nadeel is dat een groot stuk plakken erg lastig is om alleen te kunnen doen. 

behang bloemen

Handeling behang plakken

Het plakken van de behangsoorten is vrij eenvoudig. Zowel voor behang op rol als voor naadloos behang geldt, dat je de wand voorziet van behanglijm .

Heb je een sterk zuigende ondergrond, dan adviseren we de ondergrond eerst te behandelen volgens de instructies van de behanglijm. YFS levert geen behanglijm bij jouw bestelling. We doen dit bewust niet, omdat niet elke ondergrond en bestelling qua afmeting gelijk is. 

Wil je meer weten over het plakken van jouw behang? Bekijk dan deze handleidingen:

Handleiding Behang op Rol

Handleiding Naadloos Behang

Kinderkamer behang op maat leeuw