Hip Behang voor de Kinderkamer

Behang  met te gekke printjes en patronen. Kies hier jouw favoriet!

De collectie behang voor de kinderkamer is hip. Je kunt namelijk kiezen uit onwijs veel patroontjes voor de kinderkamer. Kijk maar eens bij de Motiflow collectie en kies uit (nu al meer dan) 20.000 patronen jouw favoriet. Ga je liever voor een design? Kijk dan eens naar de Dieren in het Bos of de Jungle. Super Leuk!

Kinderkamer behang kun je in verschillende materialen krijgen. Naadloos en op rol. Het behang voor de kinderkamer wordt Op Maat gemaakt!  Dat is fijn voor ons milieu, want je besteld precies wat je nodig hebt. No Waste.

Welke print is de favoriet van jouw kleintje?

Behang voor de kinderkamer

Hip Kinderkamer Behang

Behang voor de kinderkamer is verkrijgbaar in verschillende materialen. Zo kun je denken aan Naadloos Behang, maar kun je ook kiezen voor Behang op Rol. 

Vind je Naadloos Behang toch net even iets te spannend om te plakken? Kies dan voor de  Behang op Rol patroon kiezer. Geef bij het Patroon ID aan om welke afbeelding het gaat en we maken het voor je. Behang op Rol en Naadloos Behang wordt speciaal voor jou op het gewenste formaat gemaakt, dus van afbeelding switchen van Naadloos naar Behang op Rol is geen enkel probleem. Wil je trouwens Zelfklevend Behang Paneel? Ook dat is mogelijk. ( Om de keuze nog moeilijker te maken!) Vraag dit dan even aan in de mail. We helpen je graag.

Door de keuzes in materialen zie je door de bomen het bos misschien ook niet meer. Wil je de structuur voelen en zien? Vraag dan eenvoudig materiaal samples aan. 

Zo maak je een goede keuze. 

Aanvraag Samples
Behang Dieren in het Bos Beren

Naadloos Behang

Met Naadloos Behang maak je een wand helemaal als nieuw. Je hebt de keuze uit vier verschillende varianten en heel veel printjes om iedere wand van een unieke uitstraling te voorzien. Laat je creativiteit er op los en laat de wanden spreken.

Wat is het verschil tussen Sanotex, Airtex, WalltexPro en MultiTexPro

In het kort uitgelichte eigenschappen:

Sanotex: 100% recyclebaar

Airtex: waterafstotende toplaag

WalltexPro: geen lichtreflectie

MultiTexPro: egaliserend, isolerend en geluiddempend!

 

BEHANGLIJM: Je verbruikt ongeveer 1 liter per 4 tot 7 m2. Dit is ook afhankelijk van de ondergrond. Voor deze behangsoorten adviseren we de Medium behanglijm. Deze lijm hoeft je niet te mengen, je kunt het meteen toepassen op de muur. Voor niet absorberende en moeilijk te verwerken ondergronden gebruik je Behanglijm High.

We adviseren je om rondom 5-10cm extra te bestellen, omdat een vloer of plafond nooit helemaal recht loopt.

———————————————————————

 

Sanotex

Sanotex behang is gemaakt van polyester met een PVC-vrije coating en is hierdoor 100% recyclebaar. Een duurzaam alternatief voor andere behangsoorten, zonder in te leveren op de kwaliteit. De coating zorgt er bovendien voor dat deze wandbekleding kreukvrij en krasvast is. Je bestelt Sanotex naadloos tot 5 m breed.

De print komt het beste tot z’n recht op een wand die dezelfde kleurtinten heeft en de contrasten niet te ver uit elkaar liggen.

———————————————————————

 

Airtex

Airtex behang is gemaakt van polyester met een toplaag van PVC. Dit behang heeft een matte uitstraling, een licht gestructureerde toplaag en een intensieve kleurkracht.

Door de licht grijze achterzijde is eventueel kleurverschil met de achtergrond niet zichtbaar. Je kunt het materiaal daarom op gekleurde achtergronden plaatsen, zonder dat dit doorschijnt op de prints.

Het materiaal is kreukvrij dankzij de sterke toplaag

Je bestelt Airtex naadloos tot maximale 494 cm. breed.

De toplaag is waterafstotend en biedt een goede bescherming tegen oppervlakte beschadigingen en vlekken.

———————————————————————

 

WalltexPro

WalltexPro is een geurloze, PVC-vrije, matte, waterafstotende en kras- en stootvast textielbehang.

Het licht reflecteert niet op dit behang en is hierdoor zeer geschikt voor ruimtes waar veel daglicht naar binnen valt.

De wandbekleding is daarnaast kamerhoog tot 304 cm en naadloos tot 12 m. te bestellen. We raden aan om het behang in één geheel te bestellen. Zo krijg je een geheel en optimaal resultaat.

WalltexPro® heeft een hoge kleurintensiteit en een kreukvrije, stevige toplaag met een unieke textiellook.

———————————————————————

 

MultiTexPro

Nooit eerder werkte een wandbekleding egaliserend, isolerend en geluiddempend! Deze unieke eigenschappen maken van MultiTexPro een innovatie waarmee jij top kwaliteit in huis haalt. Oneffenheden tot 4 mm op de muur werkt MultiTexPro feilloos weg.

De wandbekleding is daarnaast kamerhoog tot 290 cm en naadloos tot 12 m. te bestellen.

  • Oneffenheden tot 4 mm werk je feilloos weg met MultiTexPro.
  • Stucen is dus niet nodig!
  • Werkt geluiddempend: het absorbeert en isoleert geluidsgolven. Elke grote ruimte gaat erop vooruit als het er rustiger klinkt.
  • MultiTexPro is ook nog isolerend. In de zomer houdt het de warmte buiten, in de winter de kou. Beter voor je energierekening dus.

Let op: MutliTexPro is dikker dan een ‘gewoon’ behang. Wil je zelf gaan behangen, doe dit dan met z’n tweeën en maak het jezelf niet te moeilijk en laat hoeken aan de professional over. Tussen twee muren in behangen is zelf prima te doen.

De print komt het beste tot z’n recht op een wand die dezelfde kleurtinten heeft en contrasten niet te ver uit elkaar liggen.

MultiTexPro is niet bestand tegen bleekhoudende middelen, deze breken namelijk kleurpigmenten af. Het materiaal is niet waterafstotend. Tijdens het snijden kunnen er zwarte korreltjes vrijkomen, deze kunnen opgezogen worden met een stofzuiger of opgeveegd met een veger en blik.

Buitenhoekprofiel: Werk de randen van MultiTexPro strak weg met dit profiel. Geschikt voor toepassing in hoeken waar het behang doorloopt. Het profiel is 300 cm lang.

Eindprofiel: Werk de randen van MultiTexPro strak weg met dit profiel. Geschikt voor aan het einde van een wand. Het profiel is 300 cm lang.

———————————————————————

Ga je naadloos behang plakken dan adviseren we je dit om met z’n tweeën te doen. Check de handleiding voor de tips.

We adviseren je om rondom 5-10cm extra te bestellen, omdat een vloer of plafond nooit helemaal recht loopt.

Handleiding Naadloos behang Sanotex, Airtex en WalltexPro

Handleiding Naadloos behang MultiTexPro

De volledige plakinstructies en tips vind je ook in de Footer onder: “FAQ”.

De benodigdheden voor behangen kun je ook los bestellen: Your DIY Accessoires

ProVlies Mat ⇒ Acryl toplaag en non woven rug

ProVinyl Textiel (Canvas) ⇒ Vinyl toplaag met non woven backing

ProVinyl Leer (Leather) ⇒ Vinyl toplaag met non woven backing

ProVinyl Fijn (Refined) ⇒ Vinyl toplaag met non woven backing

ProVinyl Zeer Fijn ⇒ Vinyl behang met papieren rug

 

De Wallpaper Collectie van Your Favoutite STUFF bestaat uit een trendy collectie patronen, keuze uit  5 verschillende looks and feels.  De Patronen zijn gemaakt door uiteenlopende designers welke aangesloten zijn bij het Motiflow platform. De keuze uit patronen bestaat uit meer dan 16.000 designs en we tellen nog steeds door. Zo vind jij altijd een favoriete print en structuur welke goed bij jouw interieur past en creëer je een eigen unieke sfeer

De Collectie Wallpaper bestaat uit  5 verschillende behang soorten, maar wat is het verschil?

ProVinyl zeer fijn is een vinyl behang met papieren rug met een zeer fijne structuur, 300 gr./m2

ProVlies mat heeft een acryl toplaag en non woven rug met een matte uitstraling en vlakke structuur, 200 gr./m2

ProVinyl fijn heeft een  vinyl toplaag met non woven backing en heeft een fijne structuur, 350 gr./m2

ProVinyl textiel heeft een vinyl toplaag met non woven backing en heeft een linnen look, 350 gr./m2

ProVinyl leer heeft een vinyl toplaag met non woven backing en heeft een mooie leerstructuur, 350 gr./m2

 

Aanvullend: De maximale printhoogte uit één stuk is 1000 cm. Wil je een rol bestellen, dan geef je in 53cm breed en 1000cm hoog. 

Plakinstructies behang op rol met een non woven backing of papieren rug:

  • Maak gebruik van behanglijm geschikt voor een non-woven backing. Bijvoorbeeld de Ready & Roll behanglijm voor vliesbehang van Perfax.
  • Voor een papieren rug neem je Perfax Metyl Direct klaar
  • Volg de instructies op de verpakking van de  lijm
  • Behang kun je droog volledig verwijderen.
  • Het behang is op de muur matig wasbaar.

De volledige plakinstructies en tips vind je in de Footer onder: “Plakinstructies Behang”.Tip: We adviseren je om rondom 5 cm extra te bestellen, omdat een vloer of plafond nooit helemaal recht loopt.

PLAKINSTRUCTIES BEHANG