in the spotlight

Shop by Little Smilemakers Studio

echt creatief willen zijn

Maaike is grafisch ontwerper en oprichter van Little Smilemakers Studio. Al bijna 10 jaar runt ze haar eigen business en maakt ze print ontwerpen voor klanten over de hele wereld. 
 
Haar ontwerpen beginnen altijd met pen en papier. De handgetekende illustraties worden later digitaal omgezet en bewerkt. Haar liefde voor tekenen begon al op vroege leeftijd en na haar studies: grafisch ontwerp & typografie begon ze eerst met het maken van huisstijlen en corporate magazines voor een Haags ontwerpburo. Maar het echt creatief willen zijn: het bleef kriebelen. Naast haar full-time baan nam ze ontwerp klussen aan en maakte zo onder andere prints voor agenda’s en een tassen lijn. Uiteindelijk maakte ze de stap voor zichzelf te beginnen. 10 jaar later werkt ze met klanten over de hele wereld. Van baby luiers, honden accessoires, tot medische klompen en textiel, je kunt het zo gek niet verzinnen of haar prints zijn er voor gebruikt. Wellicht zijn jullie al wel eens een print tegengekomen ‘in the wild’?
 
Little Smilemakers Studio is een creatief ontwerp Buro gespecialiseerd in print ontwerpen. Naast het ontwerpen van prints kun je ons ook inschakelen voor het creëren van een visual identiteit. We gaan dan samen met onze klant op zoek naar een juiste vertaling van merk naar beeldtaal. Meer weten? Neem gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Little Smilemakers Studio

inspiratie Little Smilemakers Studio

19,9539,95

Little Smilemakers Studio

Tafelkleed Black Mountains

39,95109,95
75,9579,95

 

Wil je meer inspiratie volg ons dat op insta of schrijf je in voor de nieuwsbrief!