Akoestische Schilderijen

Ga je voor rust en een chique uitstraling?

Shop hier Akoestisch dempende schilderijen voor jouw interieur 

Akoestische Schilderijen voor de Stille Woonkamer 

Als je op zoek bent naar de akoestisch dempende schilderijen voor je woonkamer, dan ben je bij YFS aan het juiste adres. De collectie schilderijen omvat alles wat je nodig hebt om je woonkamer een stille en stijlvolle uitstraling te geven. 

 

 

Luxe wanddecoratie

Akoestische Schilderijen voor een Rustige Ruimte

Als je op zoek bent naar wanddecoratie die niet alleen mooi is maar ook functioneel, overweeg dan eens een akoestisch schilderij. Deze schilderijen hebben een akoestisch dempend effect op de ruimte, waardoor het geluid in de kamer wordt verminderd. Dit is vooral handig als je een open ruimte hebt met veel echo. Onze akoestische schilderijen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen. Sterker nog, alle afbeeldingen in de shop kunnen gebruikt worden voor een akoestisch dempend schilderij. Wil je je eigen design? Vraag het gerust.

Haal de rust in huis met een akoestisch dempend schilderij!

akoestische kunst

Akoestische Schilderij: Ontdek de Kunst van het Luisteren

Akoestische kunst…..klinkt als muziek in je oren!

Bent u op zoek naar een unieke en bijzondere manier om muziek of rust te ervaren? Dan is ons akoestisch schilderij iets voor u! Met ons akoestisch schilderij kunt u niet alleen muziek beter beluisteren, maar ook de stilte. Het is een bijzonder kunstwerk dat u op een hele nieuwe manier laat ervaren hoe geluid werkt.

Hoe werkt het Akoestisch Schilderij?

Onze Akoestische schilderijen gebaseerd op de wetenschap achter geluid en trillingen. Het schilderij is bedekt aan de achterzijde met speciaal geselecteerde materialen die geluid absorberen en dempen. We gebruiken hiervoor gerecyclede jeans. Hierdoor ontstaat er verrassend een bijzonder aangename sfeer in huis dat u niet alleen kunt bereiken met een vloerkleed of gordijnen. Het schilderij is een unieke ervaring voor zowel prettig voor de oren als ogen.

Waarom kiezen voor Akoestische Schilderijen?

Ons akoestisch schilderij is niet zomaar een product, het is een kunstwerk. Het is speciaal ontworpen om u een unieke en bijzondere ervaring te bieden. Het is een stijlvolle en moderne aanvulling op uw interieur en een blikvanger in uw huis. Bovendien is het schilderij gemakkelijk te gebruiken, u hoeft alleen maar het schilderij op te hangen en te genieten van het beeld.

akoestische kunst

Akoestische panelen, uit de kunst

Gebruik van duurzame materialen in Akoestische schilderijen

Akoestisch dempmende panelen worden gemaakt van AcousticPro Premium panelen met hoge geluidsabsorptie, waarbij de geprinte stof is verlijmd met akoestisch materiaal. Dit akoestische materiaal bestaat uit een 100% recyclebaar polyester toplaag en uit een backing van 90% gerecyclede spijkerbroeken. YFS werkt uitsluitend met de AcousticPro Premium i.v.m. de optimale werking. De backing bij de Premium bestaat namelijk  uit 2 lagen akoestisch dempend materiaal. Het ophangsysteem is zeer eenvoudig en het frame is verkrijgbaar in een witte en zwarte uitvoering.

Akoestische wandpanelen kunst

Waar kun je op letten voor een goed resultaat?

Bij een vloeroppervlakte van:

  • 10m2, kijk je naar een Acoustic paneel van minimaal 2m2 tot 3m2
  • 20m2, kijk je naar een Acoustic paneel van minimaal 4m2 tot 7m2
  • 35m2, kijk je naar een Acoustic paneel van minimaal 7m2 tot 12m2
  • 60m2, kijk je naar een Acoustic paneel van minimaal 12m2 tot 20m2
  • 80m2, kijk je naar een Acoustic paneel van minimaal 16m2 tot 27m2

Afmetingen Akoestische schilderijen

De Akoestisch dempende panelen van YFS zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Dit is afhankelijk van de afbeelding. De dikte (diepte) van het frame is 4,2cm, het vooraanzicht is slechts 5 mm.Heb jij jouw favoriet uitgekozen, dan gaat het productieproces van start, want YFS levert On Demand. Dit betekent geen voorraad; een milieubewuste keuze. De levertijd bedraagt ongeveer 5 werkdagen.  Heb je Your Favourite dan eindelijk in huis, dan wil je je paneel natuurlijk zo snel mogelijk ophangen. Dit is heel eenvoudig. Twijfel je toch een beetje, dan vind je hier -> de handleiding. Hulp nodig of heb je zelf een uniek ontwerp? Just Ask! Neem contact op met de studio.

wand en woondecoratiewebshop

Breng je akoestiek in balans met Akoestische schilderijen.

YFS heeft een unieke collectie akoestisch dempende producten in het assortiment. De producten worden allemaal  op maat gemaakt voor jou gemaakt..  Voor de schilderijen maken we gebruik van akoestisch demping van gerecyclede jeans! Hiermee maken we uw interieur in balans. Dus aangenaam en ook nogeens lekker duurzaam!

Akoestische Kunst voor Een Stille en Comfortabele Leefomgeving

Zijn geluiden een probleem in jouw huis of kantoor? Breng dan je akoestiek naar het volgende niveau met de Akoestische Kunst Collectie van YFS.

Akoestische schilderijen

Onze akoestische schilderijen zijn de perfecte wanddecoratie voor jouw living, woonkamer of kantoor. Geniet van een prachtig kunstwerk aan de muur met unieke prints en uitmuntende kwaliteit. Maak je interieur niet alleen mooi, maar ook comfortabel door geluiden beter te absorberen.

Comfort Door Goede Akoestiek

Goede akoestiek maakt het leven veel comfortabeler. Onze Akoestische panelen en behang zorgen ervoor dat geluidsgolven beter worden geabsorbeerd en dat de nagalmtijd vermindert. Naast meubels, gordijnen en vloerbedekking kun je nog verder bijdragen aan een stille en comfortabele leefomgeving.

Zoek je een oplossing voor je akoestiekproblemen?  Bij YFS ben je aan het juiste adres. Heb je vragen of ideeën? Stel ze gerust!

Akoestische schilderijen