Mosschilderij ‘ je haalt de natuur in huis!’

Duurzame woontrend; De groene wandecoratie.

Met de Muurcirkels Mos haal je de natuur in huis! Een schilderij van mos wordt namelijk gemaakt van diverse soorten mos waarmee een super gaaf beeld wordt gecreëerd.  Zo zijn er moscirkels met een echte jungle look! We hebben een paar verschillende mosschilderijen voor je gemaakt als voorbeeld zodat je uit de diverse designs jouw favoriet muurcirkel mos kunt kiezen. Ga je voor een Moscirkel Jungle, dan worden hier zelfs nog Varen en Eucalyptus aan toegevoegd. Het fijne is; onderhoud is niet nodig! Dus ook als je geen groene vingers hebt, dan is de moscirkel iets voor jouw! Welke is jouw favoriet?

Let op! De prijs is inclusief verzendkosten voor Nederland. Geen extra verzendkosten! 

Favourite
220,00425,00
Favourite
315,00525,00
Favourite
365,00575,00
Favourite
315,00525,00
Favourite
315,00525,00
Favourite
315,00525,00
Favourite
365,00575,00
Favourite
295,00495,00
Favourite
315,00525,00

Muurcirkels Rendier Mos

Muurcirkels Mos

Ben je op zoek naar een echte eyecatcher dan maak je met een moscirkel echt een statement! De prachtige groene mosschilderijen zijn gemaakt van 100% natuurlijk mos, zoals rendiermos, bolmos en platmos. Mos is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Hiermee kunnen de mooiste designs worden samengesteld.

De moscirkels kun je door het materiaal gebruik en de levensduur duurzame woondecoratie noemen. Plus, ze worden ook nog eens gemaakt in Nederland. De Metiez moscirkel wordt uiterst zorgvuldig en met precisie samengesteld. Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Zo krijg jij niet alleen een uniek exemplaar, maar ook kwaliteit in huis.

Een mosschilderij wordt voorzien van een opstaande zwarte matte rand van hout. Dit ziet er super strak uit. Ook zijn er moscirkels zonder rand verkrijgbaar. Bijvoorbeeld met bolmos, dit geeft een heel mooi effect.

Wil je een slagje groter of een andere vorm? Just Ask!

powered by

moscirkel jungle dutch design

De verzorging van een Mosschilderij

Relax! Muurcirkels van Mos hebben namelijk geen onderhoud nodig!

Om het mos zo lang mogelijk mooi te houden attenderen we graag wel op het volgende:

  • Mos houdt niet van rechtstreeks dag of zonlicht
  • Houdt het weg van warmte en tocht, zoals open haard, verwarming of airco’s
  • Kom er bij voorkeur niet aan
  • Kom er nooit aan met water, reiniging, glansproducten enz. (Het mos en planten hebben geen verzorging nodig. Dat mag zelfs niet!)

Ophangen en Voila!

moscirkel muurcirkel pakhuiswonen

Levering Moscirkel

De levertijd van moscirkels is iets langer dan gebruikelijk. We hebben ongeveer 15 tot 20 dagen nodig om de moscirkel bij jou te krijgen.

De moscirkel wordt NIET afgeleverd bij de buren. Ben je niet thuis, dan nemen we de moscirkel weer mee en vindt de levering op een ander moment plaats. Heb je een wens qua leverdag? Geef dit dan even aan ons door. Je kunt een opmerking achterlaten in de winkelmand of ons mailen. Je ontvangt een track en trace in de mail voor de levering.

Retourneren Muurcirkel Mos

Moscirkels worden Custom Made gemaakt van 100% natuurlijk mos. Elke moscirkels is uniek en anders. We nemen geen moscirkels retour.

ronde wanddecoratie jungle mos