Muurcirkels
Behangcirkels
XXl Muurcirkels
Behang op rol
Naadloos behang
Textielposter
Creëer het Zelf

Wil je meer patronen van Malika Buttinger? Ga naar de ‘Creëer het Zelf’ pagina en upload hier per product alle patronen!

powered by

Malika Buttinger

-Happiness-

Hallo! Ik werk als freelance illustrator en surface pattern designer onder mijn eigen naam, Malika Buttinger. Ik maak speelse, levendige patronen en illustraties, vaak met planten en dieren. Mijn mooiste ontwerpen laten op een gestileerde manier de organische variatie en details van de natuur zien, van de polder tot het regenwoud.

Ik ben afgestudeerd aan de kunstacademie en ben daarna het bedrijfsleven ingegaan tot ik mezelf een paar jaar geleden heb omgeschoold tot illustrator en surface pattern designer. Ik heb mijn passie gevonden. Het is soms hard werken, maar het blijft voor mij het leukste beroep in de wereld.

Ik haal mijn inspiratie uit avontuurlijke reizen en plaatsen waar ik heb gewoond, het meest recent in Barcelona. Nu ik weer in Nederland woon raak ik evengoed geïnspireerd door een wandeling in het park of een blik in de tuin.

Met mijn ontwerpen wil ik producten verrijken, blijdschap en kalmte verspreiden en de wereld een stukje mooier maken. Dat laatste gaat niet alleen over de looks, ook over duurzaamheid. Ik wil dat de natuur, mijn grootste inspiratiebron, behouden blijft voor de volgende generaties. Daarom is Your Favourite Stuff voor mij een ideale partner.

Je maakt me erg blij als je jouw aankoop deelt op instagram en mij tagt (@malikabuttinger)

 -Malika-

Instagram Malika Buttinger
Patroon kiezen kussens op maat

Wil je meer inspiratie volg ons dan op insta of schrijf je in voor de nieuwsbrief!