Muurcirkels
Acoustic Art
Naadloos Behang
Zitzakken
Kussens
Stoffen
Tafelkleden
Textielposters

Wil je meer patronen van Marjolein in Wonderland? Kijk dan bij Motiflow.

Ga naar ‘Creëer het Zelf”,  stel je eigen product samen en vul het patroon ID nummer van jouw favoriete design in.

Shop by Marjolein in Wonderland

CREEER HET ZELF

Ik wil met alles wat ik maak de wereld mooier maken

Als ik de wereld in kijk, zie ik in alles een patroon, een tekening, een idee. Mijn inspiratie kan van alles zijn en het meeste vind ik dichtbij huis. Bloemen die ik vind in een wandeling, een structuur op een muur, dieren en dan met name katten of juist alleen vormen. Ik houd van alles in deze wonderlijke wereld. Ook ben ik altijd nieuwsgierig naar divere materialen om mee te tekenen en te schilderen. Al blijft waterverf wel favoriet. Ik kan het iedereen aanraden, alleen al het tekenen van verschilldende cirkels die elkaar raken en dan zien hoe kleuren op elkaar reageren. Ik vind dat magisch. Ik denk dat je als mens nooit uitgeleerd bent en ik blijf nieuwsgierig naar alle andere materialen en stijlen. Ook ben ik ervan overtuigd dat kleuren, vormen en schoonheid ons als mens positief kunnen beïnvloeden en daarom wil ik met alles wat ik maak de wereld mooier maken.

Marjolein in wonderland

inspiratie Marjolein in Wonderland

Favourite
7,95165,00
Favourite
7,95165,00

 

Wil je meer inspiratie volg ons dat op insta of schrijf je in voor de nieuwsbrief!