Muurcirkels
Acoustic Art
Naadloos behang
Zitzakken
Kussens
stoffen
Tafelkleden
Textielposters

Shop by Montuthu design Studio

Bianca

montuthu design studio

“Kleur is een kracht die de ziel direct beïnvloed.”

Ik geloof in creativiteit en dat je daarmee de wereld een beetje mooier kunt maken.

Iedere keer als ik een nieuw ontwerp ga maken begin ik met het selecteren van de kleuren….en daar wordt ik altijd vrolijk van!

Mijn favoriete quote is dan ook die van de kunstenaar Wassily Kandinsky: “Kleur is een kracht die de ziel direct beïnvloed.” Hier geloof ik echt in en ik ervaar het steeds als ik aan het creëren ben…..

Meestal begin ik vanuit niets met een stuk papier en een kwast en de ontwerpen ontwikkelen zich vanzelf tijdens het werken. De route kan af en toe een bochtje maken maar het eindigt altijd in een kleurrijk artwork.

De ontwerpen kunnen gebruikt worden voor kleding, behang, beddengoed, stof, papier enzovoorts….voor alles dat een dessin nodig heeft.

Ik hoop samen met het team van YFS ook wat vrolijkheid in jouw huis kan brengen!

Instagram Montuthu.nl

inspiratie Montuthu

 

Wil je meer inspiratie volg ons dat op insta of schrijf je in voor de nieuwsbrief!