Moscirkels ‘ een groen 3d schilderij!’

Breng de natuur binnen met deze duurzame groene muurdecoratie.

Met de Muurcirkels Moscirkel haal je een duurzame woontrend in huis: de groene wanddecoratie. Een moscirkel is een schilderij van diverse soorten mos, waarmee een prachtig beeld wordt gecreëerd. Met deze groene muurdecoratie breng je de natuur op een unieke manier in huis.

Moscirkels, de design schilderijen van nu!

Onze mosschilderijen hebben diverse designs, zodat er altijd een muurcirkel mos is die bij jouw stijl past. Kies je voor een Moscirkel Jungle, dan worden er zelfs Varen en Eucalyptus aan toegevoegd voor een echte jungle look! Het beste van alles is dat onderhoud niet nodig is, dus zelfs als je geen groene vingers hebt, is de moscirkel iets voor jou.

Moscirkels; een ontwerp van dutch design!

Verschillende designers hebben hun ideale moscirkel kleurig omschreven. Het eindresultaat mag er zijn, want Tessa, Dutch Design en Het Pakhuis hebben hun eigen moscirkel. Zelfs zijn er moscirkels vernoemd naar Anna en Tudor.   Welke moscirkel is jouw favoriet?

Lees hier nog meer over mos!
Favourite
220,00425,00
Favourite
365,00575,00
Favourite
315,00525,00
Favourite
315,00525,00
Favourite
315,00525,00
Favourite
365,00575,00
Favourite
295,00495,00
Favourite
315,00525,00
Favourite
315,00525,00

Moscirkels

Moscirkels, groene muurcirkels.

Met een muurcirkel van mos haal je een echte blikvanger in huis! Deze prachtige groene wanddecoraties zijn gemaakt van 100% natuurlijk mos, zoals rendiermos, bolmos en platmos, die verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren. Door het materiaalgebruik en de lange levensduur zijn de moscirkels een duurzame keuze voor je interieur. Bovendien worden ze geproduceerd in Nederland volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden. De Metiez moscirkels worden uiterst zorgvuldig en met precisie samengesteld, zodat jij niet alleen een uniek exemplaar, maar ook topkwaliteit in huis haalt.

De mosschilderijen worden voorzien van een opstaande zwarte matte houten rand, wat zorgt voor een strakke uitstraling. Maar er zijn ook moscirkels zonder rand verkrijgbaar, bijvoorbeeld met bolmos voor een bijzonder effect. Wil je graag een groter formaat of een andere vorm? Just Ask! Met een muurcirkel van mos haal je niet alleen de natuur in huis, maar ook een stukje vakmanschap en exclusiviteit.

powered by

https://www.metiez.com/alles-over-mos/

Een Moscirkel verzorgen doe je zo!

Je hoeft je geen zorgen te maken over de verzorging van een mosschilderij! Muurcirkels van mos hebben namelijk geen onderhoud nodig. Het mos blijft van nature prachtig en groen zonder dat je er iets aan hoeft te doen.

Om het mos zo lang mogelijk mooi te houden, willen we je graag attenderen op de volgende tips:

  • Mos houdt niet van rechtstreeks dag- of zonlicht, dus hang het niet op een plek waar het direct wordt blootgesteld aan de zon.
  • Vermijd warmte en tocht, zoals bij een open haard, verwarming of airconditioning.
  • Raak het mos bij voorkeur niet aan om beschadiging te voorkomen.
  • Maak het mos nooit nat en gebruik geen reinigings- of glansproducten. Mos en planten hebben namelijk geen verzorging nodig en mogen niet worden behandeld met water of andere producten.

Als je de mosschilderijen ophangt op een geschikte plek en deze tips in acht neemt, kun je direct genieten van je nieuwe muurdecoratie zonder zorgen over onderhoud. Voila!

detail muurcirkel mos

Levering Moscirkel

De levertijd van moscirkels is iets langer dan gebruikelijk. We hebben ongeveer 15 tot 20 dagen nodig om de moscirkel bij jou te krijgen. We maken gebruik van een transporteur die gespecialiseerd is in het bezorgen van unieke pakketen. De prijs voor de levering is bij de prijs van de moscirkel inbegrepen.

De moscirkel wordt in principe niet afgeleverd bij de buren. Ben je niet thuis, dan nemen we hoogstwaarschijnlijk de moscirkel weer mee en vindt de levering op een ander moment plaats. Heb je een wens qua leverdag? Geef dit dan even aan ons door. Je kunt een opmerking achterlaten in de winkelmand of ons mailen. Je ontvangt een track en trace in de mail voor de levering.

Retourneren Muurcirkel Mos

Moscirkels worden gemaakt op het moment dat jij een bestelling plaatst van 100% natuurlijk mos. Elke moscirkels is uniek en anders. Het is handwerk waar met zorg aan wordt gewerkt. Een moscirkel gaat pas de deur uit als we 100% tevreden zijn over het eindresultaat. We nemen geen moscirkels retour.

Vijf redenen waarom een mosschilderij iets voor jou is!