home

Moswanden

wanden en panelen van mos!

Wil je een prachtige groene thuiswerkplek creëren of ben je juist op zoek naar een fraaie akoestiek oplossing voor jouw bedrijfskantoor? Met mos is heel veel mogelijk!

YFS projecten is dealer van Metiez  Mos. Samen maken we jouw wand uniek!

Hieronder zie je een paar voorbeelden van moscirkels, moswanden, dividers en panelen.

vraag offerte aan
moswand wanddecoratie
moscirkel wanddecoratie
moscirkel muurcirkel pakhuiswonen
moswand xl
losstaande moswanden
Moswand

“CUSTOM MADE,

UPCYCLE, RECYCLE,

LOW WASTE”. 

PRODUCTIE IN NL

MOS OP MAAT

Mosschilderijen, moswanden, panelen en dividers!

Mos is niet meer weg te denken uit ons interieur. Mos geeft namelijk een heel mooi effect aan de ruimte. De kleur, de structuur en de natuur naar binnen brengen geeft een goed gevoel. De sfeer en tegelijk jouw energie krijgt een boost. 

Moswand voor particuliere en bedrijven

Mos is natuurlijk niet alleen weggelegd voor bedrijven, winkels en horeca, maar juist ook voor particulieren zeer geschikt. YFS maakt dan ook geen onderscheid tussen particulier en zakelijk. Ben je geïnteresseerd in mos voor jouw project? Just Ask! 

Samen maken we jouw moswand!

Waar je ook aan zit te denken! We denken graag met je mee. Zelfs voor lastige ruimtes en bijzondere vormen, zoals je bedrijfslogo of een levensgrote vorm van  olifant is een optie. De specialisaties in zakelijke projecten zijn bijvoorbeeld: Horeca gelegenheden, Zorg instellingen, Kantoor panden, Wachtruimtes Kantines en Ontvangst ruimtes.

 

Nieuw: Hangende tuinen!

Van een mooi boeket met mos op de vergadertafel tot een prachtige groene wand naar hangende tuinen! Nieuw zijn de Hangende Tuinen. Super gaaf voor hoge ruimte. Denk bijvoorbeeld eens aan een industriële lege holle ruimte waar je een vergaderruimte van wilt maken. In No Time verandert de ruimte naar een aangename prettig ruimte met een goede akoestiek en sfeer. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden. Vraag simpelweg een offerte aan!

Favourite
199,00399,00
Favourite
275,00475,00
Favourite
345,00545,00
Favourite
295,00495,00
Favourite
295,00495,00
Favourite
295,00495,00
Favourite
295,00495,00
Favourite
345,00545,00

Just Ask!

YFS Projecten is een onderdeel van YFS Living & Lifestyle en is ontstaan na de webshop Your Favourite Stuff. De webshop is een perfect uitgangspunt geweest om nog meer te kunnen doen qua inrichting, meubels en wandbekleding. Wil je dus iets meer dan alleen een schilderij aan de muur, dan ben je hier aan het juiste adres!

Ga voor de algemene voorwaarden en het privacybeleid naar de webshop.