Muurcirkels Hout ‘ What about … het Algoritme!’

Cell Portraits voor jouw interieur.

Met de collectie Cell Portrait haal je echt een pareltje in huis. De portretten zijn door middel van een speciaal ontwikkeld algoritme tot stand gekomen. Door de structuur van kleine en grote cellen ontstaat de vorm van het portret in het hout. De muurcirkel is 55cm rond en heeft een diepte van 4 millimeter. Je hangt de muurcirkel eenvoudig op met een schroef of spijker naar keuze. Door de vele gaatjes is er altijd een geschikte opening te vinden om de muurcirkel aan op te hangen. Welke is jouw favoriet?

Favourite
Favourite
Favourite
Favourite
Favourite
Favourite
Favourite
Favourite
Favourite
Favourite

Muurcirkels Hout

Muurcirkels Hout

Unieke Cel Portretten

Muurcirkels van hout zijn een aanwinst voor jouw interieur! Echt uniek en middels een algoritme tot stand gekomen. Hoe gaaf is dat!

Erwin van LetoLab heeft dit unieke algoritme ontwikkeld. Dit resulteert is prachtige werken. Het algoritme zet afbeeldingen namelijk om in cellen. Door dit verander proces  groeien de cellen in donkere zones en ontstaat er een krimp in de lichtere delen van de afbeelding. Na enige tijd vormt dit dynamische proces zich en ontstaat  er een balans waarbij iedere cel zijn plaats heeft gevonden. De cellen worden vervolgens  met de laser uitgesneden uit 4mm dik eikentriplex, waardoor er een  bijzonder portret ontstaat.

Door het geringe gewicht kun je de muurcirkel aan één of twee spijkers aan de muur opgehangen. Kies gewoon één van de 6000 gaatjes in het portret en het zal niemand opvallen. Aan de onderkant van de muurcirkel is een labeltje gemaakt in de rand. Hierin staat de naam van de geportretteerde. Super handig om als middelpunt te gebruiken bij het ophangen. Het hout dat is gebruikt is aan de achterzijde iets bruiner. Heb je toch liever dat je portret de andere kant op kijkt of past de kleur meer bij je interieur?  Keer het portret dan eenvoudigweg om.

De portretten worden goed verpakt voor verzending en worden beschermd door een stevige, sjieke zwarte kadoverpakking. Dus ook super leuk om kado te geven. Wellicht leuk om te weten: ook de verpakking wordt door LetoLab gemaakt.

De Muurcirkels hout worden speciaal voor jouw gemaakt op het moment van bestelling. Door de complexiteit en het productieproces is het niet mogelijk om een kortingsbon toe te passen voor aanschaf van deze prachtige kunstwerken. Eveneens is gratis retourneren uitgesloten.

Sfeerfoto bureau Muurcirkel Albert Einstein Hout

Cell Portrait uit lasergesneden eikentriplex, diameter: 55cm

Met de collectie Cell Portrait haal je echt een pareltje in huis. De portretten zijn door middel van een speciaal ontwikkeld algoritme tot stand gekomen. Door de structuur van kleine en grote cellen ontstaat de vorm van het portret in het hout. 

De muurcirkel is gemaakt van Eikentriplex
De muurcirkel is 55cm rond
De muurcirkel heeft een diepte van 4 millimeter

Je hangt de muurcirkel eenvoudig op met een schroef of spijker naar keuze. Door de vele gaatjes is er altijd een geschikte opening te vinden om de muurcirkel aan op te hangen.

detail muurcirkel hout

Levering Muurcirkels Hout

De levertijd van muurcirkels van hout is iets langer dan gebruikelijk. We hebben ongeveer 10 tot 15 dagen nodig om de muurcirkel bij jou te krijgen.

Retourneren en Kortingscode Muurcirkel Hout

De muurcirkel van hout wordt Custom Made voor jouw gemaakt in Nederland. Door de exclusiviteit en artwork vallen deze muurcirkel buiten het retourbeleid en is een kortingscode niet toegestaan.

Check de FAQ voor meer info! 

 
Sfeerfoto muurcirkel hout Mona Lisa