Favoriete muurcirkels

Art Wall met muurcirkels

You got me spinning round and round

Draai je een beetje in kringetjes om een goede eyecatcher voor aan de wand te vinden? Dan is een muurcirkel aan de wand precies wat je zoekt. Creëer je eigen art wall door 2 of 3 muurcirkels met elkaar te combineren of hang een grote muurcirkel op een prominente plek aan de wand voor een te gekke statement piece. Ennn.. met een standaard kun je de cirkels ook neerzetten. Super leuk!

Muurcirkels zijn de woontrend van dit moment. Hier vind je de perfect ronde wanddecoratie voor een uniek interieur. Shop trendy designs en kies je materiaal. Bijvoorbeeld een behang cirkel van zelfklevend behang of een muurcirkel van White PVC of Aluminium.

Hoe leuk is dat? Een te gek stukje artwork aan de wand in het rond voor je interieur. Zo geef ook jij je eigen unieke touch aan je woonkamer, slaapkamer of bijvoorbeeld de kinderkamer. Kies een favoriet uit de ruime collectie prints en patronen van onze designers. Hulp nodig of heb je zelf een uniek ontwerp? Just Ask! Neem contact op met de studio.

Je kunt het ophangsysteem en de standaard ook los bestellen. Kijk dan bij Your DIY Accessoires.

in the Spotlight

Met wand -en woondecoratie maak je je living helemaal af en zo nu en dan verandert je interieur met de woontrends mee. We zien op dit moment heel veel ronde vormen in het interieur en de muurcirkels en behangcirkels zijn hier niet meer uit weg te denken. Ze zijn hip en super tof aan je muur. Een complete wall art kun je maken met een diversiteit aan cirkels bij elkaar. Ook het maken van een statement piece, een echte aandachttrekker, is happening. Deze aandachtstrekker hoeft overigens niet groot te zijn. Een statement piece kan zich ook onderscheiden door een klein opvallend beeld op een prominente plek aan de muur. De keuze en variatie ligt bij jou. Je kunt je interieur zo persoonlijk maken als je wilt. Kies bijvoorbeeld een stukje muur, een art wall, waar je je kunstwerken bij elkaar hangt. Zo creëer je een echte blikvanger en houd je balans in je styling.

De collectie muurcirkels hebben we onderverdeeld in thema’s, om het je iets makkelijker te maken. Je kunt bijvoorbeeld een keuze maken uit muurcirkels met afbeeldingen uit de natuur of bloemen maar ook kiezen voor een behangcirkel jungle met een giraffe of olifant voor de kinderkamer. Zwart wit beelden en afbeeldingen van dieren oftewel animals, zoals het in het menu is aangegeven, mogen ook niet ontbreken in de collectie cirkels. Daarnaast hebben we een collectie oude meesters samengesteld, omdat we vinden dat deze oude, maar toch trendy beelden, niet mogen ontbreken. Deze muurcirkels zijn op dit moment super hip aan de muur en deze trend is een blijvertje. 

Had je ooit gedacht dat je een rond stukje behang op zou plakken? Super leuk toch! Oh ja, misschien nog wel aardig om even te melden; de muurcirkels zijn verkrijgbaar in drie verschillende materialen waaronder zelfklevend behang. Zo kun je een behangcirkel in een handomdraai plakken, zonder banen. Wel zo makkelijk dachten wij. 

Check hieronder een paar voorbeelden ter inspiratie. 

 

inspiratie Cute Monsters

7,9547,90
7,9547,90
7,9547,90

inspiratie Black and white

7,9576,45

Black and White

Muurcirkel Tree in Winter

7,9589,95
7,9576,45

inspiratie Behangcirkel Jungle

7,95165,00
7,95165,00
7,95165,00

 

Volg je ons al op instagram? Schrijf je in voor de nieuwsbrief voor meer inspiratie!