Design Behang
Patroon Behang
Fotobehang
XXL Muurcirkels
Patroon kiezer
Eigen Foto
Kinderkamer
Panelen (coming)

Printjes van onze designers

Naadloosbehang, geen banen meer plakken

Naadloos Behang en Naadloos fotobehang

Naadloos behang is niet altijd Naadloos fotobehang. Your Favourite Stuff maakt onderscheid tussen de verschillende soorten naadloosbehang. Als je kiest voor naadloos fotobehang dan selecteer je letterlijk een behang met een foto. Naadloos patroon behang is een behang met een dessin, een patroon van één van onze designers of van Studio YFS. Design behang is geen foto en is ook geen print. Dit is bijvoorbeeld een gave afbeelding of ontwerp van een designer bestaande uit één grote print. Zoals bijvoorbeeld Naadloos Design Behang Jungle. dit is een patroon en ook geen foto. dit noemen we Naadloos Design Behang. Aangezien dit een voorbeeld is specifiek voor de kinderkamer vind je deze print ook terug onder het kopje Naadloos Behang Kinderkamer.

Naadloos Behang in the Spotlight

Waarom kiezen voor Naadloos Behang?

Naadloos Behang geeft een heel mooi effect. De gehele muur wordt in één keer voorzien van een hele gave print. Of dit nu een patroon, een fotobehang is of een behang met een eigen afbeelding. Door het aanbod van verschillende materialen is er voor elke muur een geschikte behangsoort te vinden, zodat jij een fantastisch mooi resultaat krijgt.

4 verschillende behang keuzes in het materiaal

Dit behang is echt naadloos. Geen banen plakken dus, zoals je gewend bent van behang op rol. Je plakt in één keer het behang op de muur. Your Favourite Stuff levert 4 verschillende materialen: Sanotex, Airtex, WalltexPro en MultiTexPro. Bij de beschrijving van een product kun je de uitgebreide specificaties terug vinden. Je maakt een keuze uit een 100% recyclebaar Naadloosbehang, een waterafstotende toplaag, een behang welke geen licht reflecteert en een uitblinker de MultiTexPro welke een egaliserende, isolerende en geluiddempende werking heeft.

Hoe ga je naadloos behang plakken?

Naadloos Behang plakken is wel even iets anders dan behang op rol plakken. Bij de productbeschrijving vind je een link naar de handleiding. Wil je dit later snel terug vinden? Kijk dan bij de FAQ in de Footer.Belangrijk is dat je met z’n tweeën gaat plakken. Je plakt namelijk niet meer van boven naar beneden, maar van links naar rechts. Een extra paar handen is dan wel zo fijn. Uiteraard kun je het plakken ook aan een professional over laten.Handleiding Naadloos behang Sanotex, Airtex en WalltexProHandleiding Naadloos behang MultiTexPro

Check hieronder een paar voorbeelden ter inspiratie.

inspiratie Naadloos Patroon Behang

 

Wil je meer inspiratie volg ons dat op insta of schrijf je in voor de nieuwsbrief!