Naadloos behang

Wandbekleding met te gekke foto’s en patronen. Kies hier jouw favoriet!

Naadloos Behang, ook wel fotobehang genoemd bestaat letterlijk uit één stuk behang. Eigenlijk hebben we het nu over wandbekleding en niet meer over behang. Wandbekleding wordt voor jou op maat gemaakt in de gewenste afmeting van het gewenste materiaal. Zo krijg je altijd precies wat je nodig hebt. Wist je trouwens dat er ook akoestisch dempend naadloos behang bestaat!? Heb je dus iets meer comfort nog in je woning qua geluid en akoestiek kijk dan eens bij de MultiTex Pro. Wandbekleding, naadloos en op maat vind je hier!

Wil je toch liever jouw favoriete design in banen plakken? Kijk dan bij het Behang op Rol. Staat jouw favoriet er nog niet tussen? Vraag er dan gerust naar. 

Waarom kiezen voor Naadloos Behang?

Naadloos Behang geeft een heel mooi effect. De gehele muur wordt in één keer voorzien van een hele gave print. Of dit nu een patroon, een fotobehang is of een behang met een eigen afbeelding. Door het aanbod van verschillende materialen is er voor elke muur een geschikte behang / wandbekleding te vinden, zodat jij een fantastisch mooi resultaat krijgt.

5 verschillende behang keuzes in het materiaal

Dit behang is echt naadloos. Geen banen plakken dus, zoals je gewend bent van behang op rol. Je plakt in één keer het behang op de muur. Your Favourite Stuff levert 5 verschillende materialen: Basic Wall (favoriet), Sanotex, Airtex, WalltexPro en MultiTexPro. Bij de beschrijving van een product kun je de uitgebreide specificaties terug vinden. Je maakt een keuze uit een 100% recyclebaar Naadloosbehang, een waterafstotende toplaag, een behang welke geen licht reflecteert en een uitblinker de MultiTexPro welke een egaliserende, isolerende en geluiddempende werking heeft.

Hoe ga je naadloos behang plakken?

Naadloos Behang plakken is wel even iets anders dan het plakken van behang op rol. Bij de productbeschrijving vind je een link naar de handleiding. Wil je dit later snel terug vinden? Kijk dan bij de FAQ in de Footer.Belangrijk is dat je met z’n tweeën gaat plakken. Je plakt namelijk niet meer van boven naar beneden, maar van links naar rechts. Een extra paar handen is dan wel zo fijn. Uiteraard kun je het plakken ook aan een professional over laten.Handleiding Naadloos behang Sanotex, Airtex en WalltexProHandleiding Naadloos behang MultiTexPro Check hieronder een paar voorbeelden ter inspiratie.