Ontwerp je Eigen Geboortecirkel

geboortecirkel maak het zelf

ontwerpen van een eigen geboortecirkel

Super leuk om te maken en te krijgen!

Behangcirkel Uni met Geboortecirkel

maak het persoonlijk!

Met eigen foto of prints uit de beeldenbank!

Met een geboortecirkel geef je jouw kinderkamer de persoonlijke touch. Kies de afbeelding die je mooi vindt en de kleuren die bij de kamer passen. Vervolgens bedenk je welke tekst op de cirkel mag en voilà!

Als kraamcadeau is de geboortecirkel ook heel erg populair. Je maakt je cadeau persoonlijk en geeft hiermee echt een persoonlijk geschenk aan de baby.

Het maken van een geboortecirkel is heel eenvoudig en super leuk om te doen. In onderstaande filmpje kun je zien hoe je eenvoudig een geboortecirkel kunt maken.

zo maak je je eigen geboortecirkel

Probeer het hierna zelf!

Voorbeelden van afbeedlingen!

Een kleine selectie uit de beeldenbank

Zoals je in de video ‘Maak je eigen geboortecirkel’ kunt zien zijn de dieren uit de serie Afrikaanse Dieren toegevoegd aan de beeldenbank, maar er is meer. Wil je schattig, stoer of net even een beetje anders? Voor elke kinderkamer of babykamer is wel een passende afbeelding te vinden. De dieren uit de onderwaterwereld zijn aan de beeldenbank toegevoegd, de dieren van de boerderij, dino’s en de elementen die bij de thema’s passen. Je kunt hierbij denken aan bomen, planten, bloemen en grassen, maar ok stenen, hekjes, rotsen en achtergronden. Hieronder zie je een paar voorbeelden van de diverse collecties. Alle afbeeldingen vind je onder het kopje Patronen.

takelwagen kinderkamer

Voertuigen

Auto’s en  elementen

patroon boho

BOHO

Bloemen en pijlen

Dinosaurus kinderkamer

Dino’s

De dinowereld

walvis kinderkamer

Antarctica

De onderwaterwereld

Welke opties zijn er!

Spiegelen, roteren, naar achter plaatsen

Een afbeelding toevoegen is eigenlijk heel eenvoudig. Je klikt op de gewenste afbeelding en deze verschijnt direct in de muurcirkel.  In de hoeken van de afbeelding zie je direct vier verschillende functies. Zo kun je met de tool linksboven de afbeelding verplaatsen. Rechtsboven draaien, rechtsonder groter en kleiner maken en linksonder verwijderen.

Wil je er nog een afbeelding aan toevoegen, dan selecteer je eenvoudig nog een afbeelding. Als je deze afbeelding nou net op de achtergrond wilt plaatsen of juist naar voren, dan ga je rechts naar het menu. De symbolen onderaan in het menu geven je drie opties. Dupliceren, horizontaal en verticaal spiegelen en ook naar boven en naar onder plaatsen. Dit zijn eigenlijk de belangrijkste tools die je nou net even moet weten.

Wil je tekst toevoegen? Klik dan op het A-tje. Er verschijnt direct een tekstveld waarin je de tekst kunt typen. Eveneens kun je hier de stijl en de kleur aanpassen.

Ga vooral lekker eens alle tools uitproberen. Heb je een inlog op de site van YFS en wil je je bestand later weer bewerken? Sla je bestand dan op.

Heeft deze blog je een beetje op weg kunnen helpen? Lukt het toch niet helemaal zoals je wilt en kun je wel wat hulp gebruiken? Studio YFS helpt je graag. Just Ask!

Geboortecirkel Vlinders
Geboortecirkel
Geboortecirkel Dieren in het Bos Hertje