Ontwerp je Eigen Muurcirkel

Maak je eigen muurcirkel!

Hoe doe je dat?

Muurcirkels zijn de trend van dit moment! Te leuk dus om je eigen muurcirkel te maken. YFS geeft jouw de mogelijkheid om je eigen muurcirkel te maken. Je kunt gebruik maken van je eigen foto’s, ClipArts en van de Beeldenbank.

Ga je direct aan de slag? Ga dan direct naar Muurcirkel Eigen Foto /  Design.

Wil je eerst de mogelijkheden ontdekken? Bekijk dan onderstaande video. Wellicht helpt dit je in het maken van de keuzes en het maken van het ontwerp.

Muurcirkel eigen foto

Een Persoonlijk en Uniek interieur!

Met muurcirkels eigen foto en design maak je het zelf!

Eigen foto’s, gave teksten of jouw unieke uitspraken, het kleurgebruik. Alles wat jij maakt is uniek. Hierdoor wordt jouw interieur pas echt persoonlijk.  Met de uploader kun je niet alleen je eigen foto’s uploaden, maar ook teksten toevoegen, de achtergond veranderen van kleur, ClipArts en foto’s uit de beeldenbank gebruiken. Hierdoor kun je echt je eigen creaties maken.  Om het je iets makkelijker te maken hebben we onderstaande video gemaakt om je een eindje op weg te helpen. In de video zie je bijvoorbeeld hoe je een foto verplaatst, groter en kleiner maakt en draait. Het wordt zelfs duidelijk hoe je een afbeelding voor de andere plaatst.  Heb je na het zien van de video nog vragen of wil je dat YFS jouw gaat helpen? Just Ask! We helpen je graag.

Video your FavouriTe Stuff

Maak het Zelf! Muurcirkels