Textielposter of wandhanger?

Jij maakt in een handomdraai jouw living stijlvol!

Kies je voor een textielposter, ook wel wandhanger genoemd, dan haal je direct sfeer in huis. De mooie stof en de houten stokken geven de textielposter een hele mooie look en feel. Wil je de textielposter wisselen? Dit kun je doen door eenvoudig de stof te wisselen. Super handig toch!?

De collectie textielposter is opgedeeld in thema’s. Heb je in de webshop een afbeelding gezien die je wel heel graag zou willen, maar dan als textielhanger? Just Ask. Wellicht is het mogelijk. We helpen graag.

Natuur
Woman
Dieren
Patronen en Prints
Zwart Wit
Oude meesters
Eigen foto
Kinderkamer

Favoriete textielposters

welke textielhanger kies jij?

Textielposters

Trendy Textielposters Jungle, Natuur, Oude Meesters en onze Designers.

Met de trendy Textielposters Jungle, Natuur, Oude Meesters en van onze Designers kun je eindeloos variëren. Of je nu een Jungle print voor de kinderkamer zoekt of een poster voor de keuken? Met een textielhanger geef je de ruimte in een handomdraai en andere look. Wil je je interieur snel veranderen? Dan is restylen met een textielposter, ook wel textielhanger genoemd perfect. De textielposter is namelijk eenvoudig op te hangen middels het lederen koortje aan een schroefje in de muur. Zo heb je in een vliegensvlug een groots resultaat.

Als je een hele wand behangen iets te veel van het goede vindt, denk dan eens na over een textielposter. Hier zijn de variaties eindeloos. Kies bijvoorbeeld een textielposter natuur of bloemen textielhanger. Ook een textielposter jungle is favoriet of eentje van onze designers. We hebben ze ook met bijvoorbeeld vrolijke regenbogen, rustgevende palmbladeren of schattige monsters (ja, die bestaan). Net wat unieker.

wandhanger in the Spotlight

Textiel heeft een positief effect op de akoestiek

Textielhangers en wandkleden zijn niet meer weg te denken uit ons interieur. Zo zien we veel hangers terug in het interieur gemaakt van textiel. Textiel geeft de ruimte een aangename sfeer. Dit komt niet alleen omdat het plaatje er zo leuk uit ziet, maar ook doordat de geluidsgolven worden geabsorbeerd. Dit komt weer ten goede van de akoestiek.Textielposters zijn dan wel niet zo heel dik, zoals een akoestisch dempend schilderij, maar de stof breekt wel de harde klanken op de kale muur.

Textielposter collectie!

Your Favourite Stuff heeft de collectie textielposters zo samengesteld dat je eenvoudig een keuze kunt maken. De thema’s zijn verdeeld in stoffen met een patroon, met een print van een oude meester, dieren en bijvoorbeeld de natuur en de kinderkamer. De collectie wordt steeds weer aangevuld en volgt de huidige trends. Zo vind je altijd een favoriet voor je living.Favorieten op dit moment zijn de Japanse Struikzanger en de textielposter Pretty Lady. Wat is jouw favoriet?Check hieronder een paar voorbeelden ter inspiratie. Heb jij jouw favoriet uitgekozen, dan gaat het productieproces van start, want YFS levert On Demand. Dit betekent geen voorraad; een milieubewuste keuze. Hulp nodig of heb je zelf een uniek ontwerp? Just Ask! Neem contact op met de studio.

inspiratie textielposter

24,95119,95