TUINCIRKELS

your favourite stuff
Natuur
Teksten
Roze Wit
Ibiza / summer vibe
Zwart Wit
Oude meesters
Dieren
Strand en Zee

Favoriete tuincirkels

Schutting kunst

Kom! ga je mee naar buiten?

Tuincirkels; kunst voor buiten.

Heb jij er ook zo’n zin in? Lekker naar buiten! Gooi de deuren open en maak er buiten iets moois van! Met hippe tuinmeubelen maak je er al snel een extra zitkamer bij. Decoreer je tuin, terras of bijvoorbeeld tuinhuis met gave tuincirkels en andere tuinaccessoires en voilà. Geniet!

Muurcirkels zijn de woontrend van dit moment. Echter, hier vind je niet alleen de  perfecte ronde wanddecoratie voor je interieur, maar ook voor buiten kun je hier je hart ophalen. Shop trendy afbeeldingen, teksten, designs en oude meesters voor je tuin. Neem de kunst mee naar buiten!

Hoe leuk is dat? Een te gek stukje artwork aan de schutting in het rond voor je buitenruimte. Zo geef ook jij je eigen unieke touch aan je tuinkamer, balkon of bijvoorbeeld het tuinhuis. Kies een favoriet uit de ruime collectie prints.

Hulp nodig of heb je zelf een uniek ontwerp? Just Ask! Neem contact op met de studio.

in the Spotlight

Tuindecoratie en tuinaccessoires gaan net zo hard mee met de interieurtrends als de woontrends. De woontrends voor binnen nemen we tegenwoordig  heel eenvoudig mee naar buiten. Zelfs aan kunst aan de muur, in dit geval schutting, is gedacht. Tuincirkels zijn de trend en super hip! Geen canvas meer dat verbleekt, maar een mooi stukje rond aluminium welke bestand is tegen alle weersinvloeden. De tuincirkel is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig dibond. Hierdoor creëren wij het perfecte plaatje en haal jij de kunst naar buiten.

inspiratie Tuincirkels met Bloemen

24,90235,45
24,90235,45

Wil je meer inspiratie volg ons dat op insta of schrijf je in voor de nieuwsbrief!