Tuinposter Kopen: Tips en Ideeën

Tuinposter Kopen: Tips en Ideeën
Tuinposter kopen: tips en ideeën

Tuinposter Kopen en Ophangen: Tips en Ideeën

Tuinposter kopen: tips en ideeën: Wil je een Tuinposter Kopen? Hier lees je Tips en Ideeën voor het kiezen van jouw tuinposter. Een tuinposter is een mooie manier om wat extra sfeer en groen toe te voegen aan de tuin, balkon of woonkamer. Maar waar moet je op letten bij het kopen en ophangen van een tuinposter? En waar kun je deze het beste ophangen? In deze blog geef ik je tips en ideeën voor het kopen en ophangen van tuinposters.

Tuinposter Kopen

Bij het kopen van een tuinposter zijn er verschillende dingen waar je op kunt letten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een poster met ringen in elke hoek, zodat je deze gemakkelijk op kunt hangen. Wil je juist een tuinposter zonder ringen of in een groter formaat? Bij Your Favourite Stuff (YFS) wordt alles op maat gemaakt. Hierdoor is een aanpassing in een design mogelijk. Ook kun je kiezen voor een tuinposter waarbij je zelf de afmetingen en het aantal ringen kunt bepalen. Standaard worden de tuinposters gemaakt van Banner 510, wat een dik traditioneel tuindoek is. Een dunnere stof is ook mogelijk, maar wordt niet standaard aangeboden. Wel kun je kiezen voor het doek, de afmeting en hoeveelheid ringen bij de product categorie Tuinposter Kies je eigen afmeting

Tuinposter Kopen: Tips en Ideeën

Tuinposter Ophangen, 5 tips

Een tuinposter is een veelzijdig decoratiestuk dat op verschillende plaatsen in en rondom het huis opgehangen kan worden. Hieronder vind je enkele ideeën voor het ophangen van een tuinposter:

  1. IN DE TUIN: Een tuinposter kan prachtig staan aan een muur of schutting in de tuin. Zo creëer je een mooie achtergrond voor bijvoorbeeld een loungeset of tuinset. Ook is het mogelijk om een tuinposter op te hangen aan een vrijstaande muur of pergola, om zo een statement piece te creëren.
  2. OP HET BALKON: Heb je een balkon? Dan is een tuinposter een mooie manier om wat groen en sfeer toe te voegen. Hang de poster bijvoorbeeld op aan de muur van je balkon, of plaats deze tussen de planten op een plantenrek. Zoals deze klantfoto laat zien. Een saaie muur krijgt hier net iets meer pit.
  3. IN HET TUINHUIS: Een tuinposter kan ook een mooie toevoeging zijn aan het interieur van een tuinhuisje. Hang de poster bijvoorbeeld op boven een bankje of langs een muur voor wat extra sfeer.
  4. ONDER DE CARPORT: Niet alleen in de tuin of op het balkon kan een tuinposter opgehangen worden, ook buiten het huis kan deze een mooie toevoeging zijn. Denk bijvoorbeeld aan het ophangen van een tuinposter aan de schuur, carport of overkapping.
  5. IN DE SERRE: Hoewel een tuinposter voornamelijk bedoeld is voor buiten, kan deze ook binnen in huis opgehangen worden. Hang de poster bijvoorbeeld op in een serre of woonkamer met veel ramen, om zo een extra groen accent toe te voegen aan het interieur.
Tuinposter Sparkling mandala pattern gold vierkant groot
Tuinposter kopen: tips en ideeën
Banner 500

Tuinposter Kopen: Waar moet je op letten?

Er is veel mogelijk!

Bij Your Favourite Stuff kun je tuinposters kopen in verschillende maten en materialen. Standaard worden de posters gemaakt van Banner 510. Dit is een dik traditioneel tuindoek. Dit materiaal is weerbestendig en kan tegen een stootje, waardoor het perfect is voor buiten. Wil je echter liever een dunnere stof, dan is dit ook mogelijk. Houd er wel rekening mee dat deze niet meer standaard wordt aangeboden, zoals hierboven eerder omschreven.

Bovendien kun je bij Your Favourite Stuff ook zelf de afmetingen bepalen en kiezen of je ringen in het doek wilt. Hierdoor kun je de tuinposter volledig aanpassen aan jouw wensen en de beschikbare ruimte in je tuin.

Een eigen foto!?Just Ask!

Tuinposter Op maat gemaakt

Een groot voordeel van het kopen van een tuinposter bij Your Favourite Stuff is dat alles op maat wordt gemaakt. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een tuinposter zonder ringen of juist groter dan de standaard maten. Ook is het mogelijk om een aanpassing in het design te laten maken. Zo kun je de afbeelding bijvoorbeeld laten bijsnijden of een tekst toevoegen. Op deze manier heb je een unieke tuinposter die niemand anders heeft. Zelf het aanleveren van een eigen foto is mogelijk, Hiermee maak jij je tuin pas echt persoonlijk en uniek.

Conclusie

Een tuinposter kan een mooie toevoeging zijn aan je tuin of balkon. Zo kun je zelf de afmetingen bepalen en kiezen of je ringen in het doek wilt. Bovendien kun je bij Your Favourite Stuff ook een aanpassing in het design laten maken. Alle tuinposters worden voorzien van ringen in elke hoek, zodat je ze gemakkelijk kunt ophangen. Bestel vandaag nog jouw unieke tuinposter bij Your Favourite Stuff en geniet deze zomer van een prachtige toevoeging aan jouw tuin!

Kijk voor meer ideeën op Pinterest.

 

Have fun! Liefs Tiny