nieuwe tuinposters!

Favourite
24,9529,95
Favourite
24,9529,95
Favourite
24,9529,95
Favourite
24,9529,95
Favourite
24,9529,95
Favourite
24,9529,95
Favourite
24,9529,95
Favourite
24,9529,95
Favourite
24,9529,95
Favourite
24,9529,95
Favourite
24,9529,95
Favourite
Favourite
Favourite
Favourite
Favourite
Favourite
Favourite
Favourite
Favourite
24,9529,95

SFEERVOLLE TUINPOSTERS

your favourite stuff
Nature
Woman
Dieren
Patronen
Zwart en Wit
Oude meesters
Teksten
Summer Vibe
nieuwe woon -en wanddecoratie
wanddecoratie nieuw

Tuinposters Kies je eigen Afmeting!

Shop nu jouw tuinposter op maat! Staat je favoriete afbeelding er niet tussen? Just Ask!

Tuinposters voor een sfeervolle tuin

Jouw tuin is niet alleen een tuin, maar een verlengstuk van je woning. Of je nu een grote of kleine tuin, een balkon, tuinhuis of overkapping hebt, sfeer creëren in je buitenliving is een must. Bij Your Favourite Stuff vind je de perfecte oplossing om je buitenruimte op te fleuren met onze trendy tuinposters.

Voeg sfeer toe met tuinposters

Een tuinposter is een eenvoudige en fraaie oplossing voor een kunstwerk aan de muur voor buiten. Zo geef je direct sfeer aan je buitenruimte. De tuinposters zijn waterafstotend en UV-bestendig, waardoor ze lang mooi en kleurecht blijven.

Kies jouw favoriete ontwerp

Bij Your Favourite Stuff heb je keuze uit een ruime collectie prints en patronen. Of je nu houdt van afbeeldingen van oude meesters, de natuur, teksten, vrouwen, zwart-wit afbeeldingen, dieren of dessins van onze designers, bij ons vind je altijd een passende tuinposter. Wij bieden standaard formaten aan met ringen, maar er zijn een aantal tuinposters bij waar je zelf je afmeting kunt bepalen. 

Creëer een buitenliving met minimale inspanning 

Met de tuinposters van YFS voeg je eenvoudig sfeer toe aan je buitenruimte. Combineer onze tuinposters met onze tuinkussens of tuincirkels voor een complete uitstraling. Zo maak je met minimale inspanning een echte buitenliving.

Heb je vragen of hulp nodig bij het kiezen van jouw tuinwanddecoratie? Neem dan contact  met mij op ik help je graag verder. Bestel nu jouw favoriete tuinposter en geef jouw tuin de uitstraling die het verdient!

tuinposter in the Spotlight

Tuinposters in de tuin!

Tuinposters zijn weer helemaal in de mode. De tuintrend van dit moment draait om natuurlijke kleuren en materialen, gecombineerd met zwart-wit of juist veel kleur. Naast een tuintafel en loungebank met tuinkussens kun je de buitenruimte helemaal afmaken met mooie accessoires. Met een schilderij voor buiten dat bestand is tegen alle weersomstandigheden, behoud je ook tijdens minder mooie dagen een fraai uitzicht. Zoals eerder vermeld, hebben we de tuinposters ingedeeld in verschillende thema’s. De tuinposter dieren en met name de tuinposter Schotse Hooglander zijn favorieten. Ook de oude meesters ‘Het puttertje’ en ‘Tulips and Roses’ zijn zeer geliefd.

Materiaal Tuinposter

De tuinposters hebben in elke hoek een metalen ring, waardoor je ze gemakkelijk kunt ophangen met schroeven of spijkers. De tuinposters zijn waterafstotend en blijven lang mooi en kleurecht dankzij de UV-print.

Bekijk hieronder een paar voorbeelden van tuinposters met inspirerende teksten.

Tuinposter met teksten