TUINPOSTERS

your favourite stuff
Nature
Woman
Dieren
Patronen
Zwart en Wit
Oude meesters
Teksten
Summer Vibe
nieuwe woon -en wanddecoratie
wanddecoratie nieuw

Tuinposters Kies je eigen Afmeting!

Shop nu jouw tuinposter op maat! Staat je favoriete afbeelding er niet tussen? Just Ask!

stijl je tuin met tuinposters

Decoreer je tuin met hippe tuinposters

Hippe tuinposters! Dat wil jij toch ook! Vind je het ook zo leuk om wanddecoratie aan je tuin toe te voegen en zo een eigen draai te geven aan je tuin? Met hippe tuinposters volg je helemaal de tuintrend en kies je uit de collectie tuinposters eenvoudig jouw favoriet. 

Wanddecoratie voor jouw Tuin

De tuinposter is eigenlijk een schilderij voor buiten. Je haalt hiermee de sfeer van binnen mee naar buiten. Zo creëer je een extra living buiten met een tuin poster. Zoek je een relatief goedkope tuinposter of oplossing voor jou tuinwanddecoratie, dan is een tuinposter perfect. in een handomdraai heb je een groots resultaat. 

Hoe leuk is dat? Met een paar eenvoudige ingrepen maak je een echte buitenliving. Zet de BBQ alvast maar aan.

Kies eenvoudig een trendy tuinposter voor jou tuin

Kies een favoriet uit de ruime collectie prints en patronen van onze designers. Je kunt kiezen uit tuinposters met een afbeelding van oude meesters, de natuur, met teksten, een afbeelding van vrouwen, zwart wit afbeeldingen,  dieren en dessins van onze designers.

Hulp nodig bij het kiezen van jouw tuinwanddecoratie of heb je zelf een uniek ontwerp? Just Ask! Neem contact op met de studio.

tuinposter in the Spotlight

Tuinposters in de tuin!

Tuinposter zijn weer helemaal hip en happening. De tuintrend van dit moment zijn naturel kleuren en materialen gecombineerd met zwart wit of juist veel kleur.  Naast de tuintafel en loungebank met tuinkussens maak je de buitenruimte helemaal af met mooie accessoires. Met een schilderij voor buiten die geschikt is tegen alle weersinvloeden behoud je ook tijdens de minder mooie dagen een fraai aangezicht. Zoals hierboven reeds aangegeven hebben we de tuinposters onder verdeelt in thema’s. De tuinposter dieren en met name de tuinposter Schotse Hooglander is een favoriet. Evenals de oude meesters ‘Het puttertje’ en ‘Tulips and Roses’ zijn zeer geliefd.

Materiaal Tuinposter

De tuinposters hebben in elke hoek een metalen ring, zodat je de poster eenvoudig op kunt hangen met schroeven  of spijkers. De tuinposters worden geprint op Outdoor PVC doek. Ze zijn waterafstotend en blijven  lang mooi en kleurecht door de UV print. Het doek van de textielposter is een recyclebare en opvouwbare, lichtgewicht polyester doek. Check hieronder een paar voorbeelden van tuinposters met teksten ter inspiratie.

Tuinposter met teksten

Favourite
18,5020,15
Favourite
18,5020,15
Favourite
18,5020,15
Favourite
18,5020,15