YFS PROJECTEN

PARTICULIER EN ZAKELIJK!

Wil je een perfecte thuiswerkplek creëren of ben je juist opzoek naar een totaal oplossing voor bijvoorbeeld jouw bedrijf, horeca gelegenheid of sportschool? Met meubels op maat, wandbekleding, moswanden, verlichting en akoestisch dempende oplossingen is heel veel mogelijk!

YFS projecten is een onderdeel van YFS Living & Lifestyle en maakt jouw ruimte meer dan compleet. Weet je het even niet of heb je juist fantastische ideeën en ben je nog zoekende? Samen maken we jouw ruimte uniek!

Hieronder zie je de diverse mogelijkheden.

Heb je vragen?  Wij zeggen altijd…. Just Ask! We helpen graag. 

 

Stel je vraag!
Wandbekleding
Moswanden
Akoestiek
Aan de Wand
Freesletters
VloerBEDEKKING
Zitzakken
Verlichting
Roomdividers
Moscirkels
Meubels
outdoor Doek

“CUSTOM MADE,

UPCYCLE, RECYCLE,

LOW WASTE”. 

PRODUCTIE IN NL

Stel je vraag!

YFS Projecten

Wat is jouw project?

YFS projecten is de partner voor wandbekleding en meubels op maat. Zelfs aan vloerbedekking en verlichting hebben we gedacht. We denken graag met je mee als het gaat om jouw project, want elk project is bijzonder. Als het gaat om een thuiswerkplek, eetkamer zithoek of een bedrijfskantine. Just Ask!

Voor Particulieren en Bedrijven

Het maakt niet uit of je thuisproject om aandacht vraagt of als je een ruimte wil aanpakken bij jouw op kantoor. YFS Projecten levert zowel aan particulieren als aan bedrijven.  Je kunt hierbij denken aan: horeca gelegenheden, beauty salons, sportcomplexen, bedrijfskantoren, kantines, scholen en nog veel meer. Zelf aan de buitenruimtes hebben we gedacht. bijvoorbeeld meubilair voor buiten en outdoor zitzakken voor een relaxte break op het dakterras. Voor elke ruimte is een oplossing te bedenken. 

Van Wandbekleding tot Meubels op Maat

De ruimte waarin je werkt of verblijft heeft grote invloed op je prestaties en je gevoel. Kleuren, geuren en de totale sfeer werken hieraan mee. Je kunt je wel voorstellen dat je in een aangename ruimte productiever kunt werken. in een sportschool harder gaat trainen en smaakt het glaasje wijn net even lekkerder in een zeer aangename omgeving. Wandbekleding en meubels zijn sfeerbepalend voor de ruimte. Met mooie wandbekleding en goede akoestieke oplossingen creëer je al eenvoudig een compleet andere look en feel.  Voor welke sfeer ga jij?

Advies en Service

Kwaliteit en service vinden wij niet meer dan normaal. Heb je een vraag; Just Ask! Via de mail, chat, contactformulieren, telefoon en Whatsapp kun je ons altijd  bereiken. We zitten echter niet 24/7 letterlijk achter ons scherm, maar zullen je wel zo snel mogelijk helpen.

Afhankelijk van het project gaan we kijken hoe wij jou het beste kunnen helpen. We rijden namelijk niet altijd naar jou toe, want vaak is de mail en beeldbellen ook erg effectief en beter voor ons milieu. Vraagt jouw project om advies op locatie, dan maken we uiteraard een afspraak.

Advies voor jouw project hebben we onder verdeelt in de omvang van het project. Je kunt hierbij denken aan DIY, Budget en Exclusief. Aan de hand van jouw aanvraag kunnen we dit met jouw bespreken. Ga je bijvoorbeeld veel zelf doen, komt er een styliste bij kijken of nemen we alles uit handen. 

 

YFS Projecten is een onderdeel van YFS Living & Lifestyle en is ontstaan door de webshop Your Favourite Stuff. De webshop is een perfect uitgangspunt geweest om nog meer te kunnen doen qua inrichting, meubels en wandbekleding. Wil je dus iets meer dan alleen een schilderij aan de muur, dan ben je hier aan het juiste adres!

Ga voor de algemene voorwaarden en het privacybeleid naar de webshop.