24,9529,95

Tuinposter Botanical lineart 1

Design by Bloomery Decor
  • Dit artikel wordt speciaal voor jou gemaakt!
  • High Quality materiaal
  • Onweerstaanbaar voor jouw tuin!
  • Exclusief in NL by YFS Living©

Productomschrijving

Tuinposter Botanical lineart 1

Geef sfeer aan jouw tuin, balkon of dakterras met een tuinposter.

Het schilderij voor buiten is gemaakt van een stevig polyester doek. De tuinposters zijn waterafstotend en UV-bestendig. Zo blijven ze lang mooi en kleurecht. Het doek is voorzien van metalen ringen in elke hoek. Zo kun je eenvoudig de tuinposter ophangen met schroeven of spijkers naar keuze.

De Tuinposters zijn verkrijgbaar in 60x90cm. en 70x100cm

Tuinposters

Je tuin is niet alleen een tuin, maar echt een verlengstuk van je woning. Of je nu een grote of kleine tuin hebt, een balkon, tuinhuis of overkapping,  sfeer creëren in je buitenliving is een must. Sfeer creëer je al door het toevoegen van tuinkussens en kunst aan de wand. Bijvoorbeeld door het toepassen van tuincirkels of tuinposters.

Een tuinposter is een hele eenvoudig en fraaie oplossing voor een kunstwerk aan de muur voor buiten. Je geeft hiermee direct sfeer aan je buitenruimte.

Het schilderij voor buiten is gemaakt van een stevig polyester doek van 510gr./m2. De tuinposters  zijn waterafstotend en UV-bestendig. Zo blijven ze lang mooi en kleurecht. Het doek is voorzien van metalen ringen in elke hoek. Zo kun je eenvoudig de tuinposter ophangen met schroeven of spijkers naar keuze.

Materiaal tuinposter

De tuinposter wordt gemaakt van een stevig en dik pvc doek welke ook wordt gebruikt in de professionele signwereld. De tuinposter kunnen hierdoor tegen een stootje en weet je zeker dat je kwaliteit in huis hebt. Ze zijn waterafstotend en UV-bestendig. Zo blijven ze lang mooi en kleurecht. Het doek is voorzien van metalen ringen in elke hoek. Zo kun je eenvoudig de tuinposter ophangen met schroeven of spijkers naar keuze.

Een stevige PVC doek van 510gr./m2

De tuinposters worden geleverd in standaard afmetingen. Wil je een slagje kleiner of groter, zonder ringen? Vraag dan naar de mogelijkheden.

Banner 500

Tuinposter Botanical lineart 1:

Stijlvolle decoratie voor je tuin

Een natuurlijke uitstraling voor je buitenruimte

Breng een natuurlijke sfeer in je tuin, dakterras of balkon met de Tuinposter Botanical lineart 1. Deze stijlvolle tuinposter van Bloomery Decor, Dutch Design, is ontworpen met een prachtig lijnenspel van bladeren en bloemen in grijs tinten en zwart-wit. Het stevige polyester doek is waterafstotend en UV-bestendig, zodat de poster lang mooi blijft in weer en wind. Dankzij de metalen ringen in elke hoek is het ophangen van de Botanical lineart 1 een fluitje van een cent. Verkrijgbaar in twee formaten: 60x90cm en 70x100cm.

Een oase van rust

Met de Botanical lineart 1 haal je een oase van rust en groen in huis. De strakke lijnen en natuurlijke uitstraling passen perfect bij een modern en minimalistisch interieur. Maar ook in een meer traditionele omgeving komt deze tuinposter volledig tot zijn recht. Combineer de Botanical lineart 1 met andere natuurlijke elementen in je tuin, zoals houten plantenbakken, gras en bloeiende bloemen, en geniet van een groene oase in je eigen buitenruimte.

Tuinposter Botanical lineart Milieuvriendelijke decoratie

Met de Tuinposter kies je niet alleen voor een stijlvolle decoratie, maar ook voor een milieuvriendelijke optie. Het polyester doek gaat lang mee, waardoor je minder snel nieuwe posters hoeft aan te schaffen. Daarnaast draag je bij aan het verminderen van afval en verbruik van grondstoffen, want de tuinposter wordt pas gemaakt als jij bestelt. Er is dus geen voorraad. Kies voor duurzaamheid en geniet jarenlang van de prachtige Botanical lineart in je eigen buitenruimte.

Combineer de tuinposter met Botanical lineart 2

De Botanical lineart 1 en 2 zijn perfect te combineren voor een stijlvolle en samenhangende uitstraling in je tuin, dakterras of balkon. De afbeeldingen horen bij elkaar en kunnen dus heel goed samen hangen. Door beide posters op te hangen  creëer je een prachtige en samenhangende look.

Geef je buitenruimte een persoonlijk tintje

Met de Botanical lineart tuinposters geef je je buitenruimte een persoonlijk tintje. Of je nu een kleine stadstuin hebt of een groot landgoed, deze stijlvolle en duurzame tuinposter voegt een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan elke buitenruimte.

Afmeting

60x90cm, 70x100cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tuinposter Botanical lineart 1” te beoordelen

 

Andere suggesties…

Favourite
24,9529,95
Favourite
32,50219,95
Favourite
149,95279,95

Op maat gemaakt
YFS Living & Lifestyle
klant reviews
Op maat gemaakt
YFS Living & Lifestyle

Fijn om te weten

    • Klanten beoordelen YFS met ' Uitstekend'
    • Service en Kwaliteit 
    • Op maat gemaakt, design YFS
    • Betaal gemakkelijk achteraf met Klarna
    • Levering 3 tot 5 werkdagen *
    • Gratis retourneren*

* Lees de uitgebreide toelichting in de footer