your favourite stuff

Wand -en woondecoratie Kinderkamer 

SHOP KINDERKAMER COLLECTIES:

Collectie Bosdieren Collectie Boho
Muurcirkels
Geboortecirkels
Behangcirkels
Groeimeters
Zitzakken
Behang
textielposters
Kussens
nieuwe woon -en wanddecoratie
wanddecoratie nieuw
Favourite
Nieuw
Favourite
39,95249,95
Favourite
Nieuw
Favourite
39,95249,95
Favourite
Nieuw
Favourite
39,95249,95
Favourite
Nieuw
Favourite
Favourite
Nieuw
Favourite
39,95249,95
Favourite
Nieuw
Favourite
39,95249,95
Favourite
Nieuw
Favourite
39,95249,95
Favourite
Nieuw
Favourite
39,95249,95

Wanddecoratie kinderkamer

Wand en woondecoratie voor de kleintjes

Ken je dat? Je kinderen willen nog lang niet naar bed, want een boekje lezen of tv kijken is veel te gezellig. Maar met de vrolijke kinderkamer collectie van Your Favourite Stuff in hun kamer, wordt dat een stuk makkelijker. De wand en woondecoratie van YFS ziet er zo leuk uit dat naar bed gaan een feestje wordt. Of je nu een hippe muurcirkel, beeldig behangetje of supermooie zitzak zoekt: de nieuwe “Favourite” van je kind heb je zo gevonden.

Zo vind je hier muurcirkels, behangcirkels, geboortecirkels en groeimeters voor de kinderkamer. Ook aan behang, sierkussens en zitzakken hebben we gedacht. De kinderkamer stylen was nog nooit zo leuk.

Zoek je nog een perfect cadeau om weg te geven als kraamcadeau? Groeimeters en Geboortecirkels zijn populair als kraamcadeau. Mocht je een originele cadeau zoeken, dan is dit een tip van flip!

De collectie wanddecoratie en woondecoratie voor de kinderkamer

Your Favourite Stuff heeft een uitgebreide collectie voor de kinderkamer. Je kunt hierbij denken aan wanddecoratie, zoals muurcirkels, behangcirkels en behang. Ook aan woondecoratie, zoals sierkussens hebben we gedacht. Combineer bijvoorbeeld een muurcirkel met een bijpassend sierkussen voor de kinderkamer en voilà, zo maak je de ruimte in één keer compleet. YFS heeft gekozen voor diverse afbeeldingen van mooie sprookjes achtige taferelen tot stoere Road Maps voor een stoere kamer.  Uiteraard mogen de Dieren in het Bos en de Bosdieren niet ontbreken, want dieren zijn nog altijd favoriet bij de kleintjes.  Ook auto’s, regenbogen en Unicorns stelen de show. De collectie voor de kinderkamer wordt regelmatig aangevuld met nieuwe afbeeldingen en producten.

Maak je eigen kinderkamer muurdecoratie

Tip: Kijk ook eens bij de Creëer Het Zelf collectie en maak met de te gekke ClipArts je eigen creaties voor de kinderkamer. Kies uit schattige dieren, stoere auto’s en Boho elementen. De slaapkamer of speelkamer voor de jongens en meiden tover je in No Time om naar je eigen stijl.  Maak bijvoorbeeld je eigen geboortecirkel, je eigen textielposter of kussen. Soms heb je iets in gedachten, weet je wat je ongeveer wilt, maar kun je het toch niet vinden. Ook voor de kinderkamer is het mogelijk om een product op maat te maken. Wil je jouw idee vertalen naar de perfecte muurcirkel voor jouw kinderkamer?  Just Ask! Ook als je hulp nodig hebt bij het bestellen, vraag het gerust.

Kinderkamer inspiratie

De kinderkamer is de kamer waar je je creativiteit helemaal op los kunt laten. Het begint eigenlijk al bij de babykamer. Je gaat de kleur bepalen en de meubels en met  woonaccessoires maken de ruimte helemaal af. Your Favourites Stuff speelt in op de huidige trends voor de kinderkamer, zodat jij de geschikte afbeelding en product kunt vinden voor de babykamer, de kinderkamer of de junior kamer. Wil je specifiek op de hoogte gehouden worden rondom de trends of wil je vooral inspiratie opdoen? Volg dan ook ons Instagram account specifiek gericht op de kinderkamer. Je kunt YFS Kids vinden onder @yfskids Daarnaast komt er zo nu en dan een blog online specifiek gericht op de kinderkamer en kunnen we je op de hoogte houden met de nieuwsbrief.