your favourite stuff

Wand -en woondecoratie Kinderkamer 

SHOP KINDERKAMER COLLECTIES:

Collectie Bosdieren Collectie Boho Collectie Vintage
Muurcirkels
Behang
Behangcirkels
Groeimeters
kinderkamer deco
textielposters
Kussens
Vintage collectie
nieuwe woon -en wanddecoratie
wanddecoratie nieuw

Wanddecoratie kinderkamer

Wand en woondecoratie voor de kleintjes

Ken je dat? Je kinderen willen nog lang niet naar bed, want een boekje lezen of tv kijken is veel te gezellig. Maar met de vrolijke kinderkamer collectie van Your Favourite Stuff in hun kamer, wordt dat een stuk makkelijker. De wand en woondecoratie van YFS ziet er zo leuk uit dat naar bed gaan een feestje wordt. Of je nu een hippe muurcirkel, beeldig behangetje of supermooie zitzak zoekt: de nieuwe “Favourite” van je kind heb je zo gevonden.

Zo vind je hier muurcirkels, behangcirkels, geboortecirkels en groeimeters voor de kinderkamer. Ook aan behang, sierkussens en zitzakken hebben we gedacht. De kinderkamer stylen was nog nooit zo leuk.

Zoek je nog een perfect cadeau om weg te geven als kraamcadeau? Groeimeters en Geboortecirkels zijn populair als kraamcadeau. Mocht je een originele cadeau zoeken, dan is dit een tip van flip!

De collectie wanddecoratie en woondecoratie voor de kinderkamer

Your Favourite Stuff heeft een uitgebreide collectie voor de kinderkamer. Je kunt hierbij denken aan wanddecoratie, zoals muurcirkels, behangcirkels en behang. Ook aan woondecoratie, zoals sierkussens hebben we gedacht. Combineer bijvoorbeeld een muurcirkel met een bijpassend sierkussen voor de kinderkamer en voilà, zo maak je de ruimte in één keer compleet. YFS heeft gekozen voor diverse afbeeldingen van mooie sprookjes achtige taferelen tot stoere Road Maps voor een stoere kamer.  Uiteraard mogen de Dieren in het Bos en de Bosdieren niet ontbreken, want dieren zijn nog altijd favoriet bij de kleintjes.  Ook auto’s, regenbogen en Unicorns stelen de show. De collectie voor de kinderkamer wordt regelmatig aangevuld met nieuwe afbeeldingen en producten.

 

Kinderkamer inspiratie

De kinderkamer is de kamer waar je je creativiteit helemaal op los kunt laten. Het begint eigenlijk al bij de babykamer. Je gaat de kleur bepalen en de meubels en met  woonaccessoires maken de ruimte helemaal af. Your Favourites Stuff speelt in op de huidige trends voor de kinderkamer, zodat jij de geschikte afbeelding en product kunt vinden voor de babykamer, de kinderkamer of de junior kamer. Wil je specifiek op de hoogte gehouden worden rondom de trends of wil je vooral inspiratie opdoen? Volg dan ook ons Instagram account specifiek gericht op de kinderkamer. Je kunt YFS Kids vinden onder @yfskids Daarnaast komt er zo nu en dan een blog online specifiek gericht op de kinderkamer en kunnen we je op de hoogte houden met de nieuwsbrief.