your favourite stuff

Design by Bloomery Decor

Muurcirkels
Sierkussens
Behang op Maat
Muurovalen
Tuinkussens
Wandkleden
Tuinposters
Naadloos behang

NEDERLANDS DESIGN op de bank!

Nieuwe collectie woonkussens!

Favourite
39,9569,95
Favourite
39,9569,95
Favourite
39,9569,95
Favourite
39,9569,95
Favourite
39,9569,95
Favourite
39,9569,95
Favourite
39,9569,95
Favourite
39,9569,95
Julie Coste dutch design
Instagram Bloomery Decor Motiflow page

Bloomery Decor

-Julie Coste-

De natuur en kunst uit de vele landen die ze tijdens haar reizen heeft bezocht, vormen eindeloze inspiratiebronnen voor de ontwerpen die Julie Coste maakt voor Bloomery Decor. (voorheen Bloomartgallery)

Julie werkt ruim 20 jaar als mode en textieldesigner en haar ontwerpen worden over de gehele wereld verkocht. Dankzij haar werk voor haar duurzame mode label Treasures Design en haar passie voor reizen maakte ze kennis met veel culturen: “In het buitenland maak ik veel fotos en neem ik graag bijzondere objecten mee. Daar haal ik enorm veel inspiratie uit. Maar ook van een wandeling in de natuur krijg ik veel ideeën, ik ben altijd op zoek naar de patronen in de wereld om mij heen.

In mijn ontwerpen zoek ik vaak naar een bepaalde spanning door diverse stijlen en technieken te combineren. Ik werk bijvoorbeeld graag aan gedetailleerde lineart tekeningen maar van schilderen en het maken van collages word ik ook heel blij. Mijn stijl kun je het beste omschrijven als eclectisch; botanische elementen, Oosterse vormen en abstracte patronen, het kan alle kanten op en ik houd ervan om een unieke stijl te creëren.

Wanneer ik een patroon ontwerp, begin ik eerst met schetsen zonder vooraf een eindpunt te bepalen. Tekenen en schilderen doe ik altijd eerst op papier en vervolgens bewerk ik mijn tekeningen digitaal. Dan combineer ik elementen uit verschillende tekeningen, pas ik kleuren aan, voeg ik texturen toe en maak ik er uiteindelijk een patroon van. Met dat proces kan ik urenlang doorgaan, de opties zijn echt eindeloos.”

Dankzij de samenwerking met Your Favourite Stuff kun je mijn dessins eenvoudig bestellen op o.a. kussens, behang en bijvoorbeeld muurcirkels en muurovalen. Mix en match verschillende designs en creëer eenvoudig een unieke stijl voor jouw interieur!

FAVORIETE ARTIKELEN