Kussens
Stoffen
Textielposters
Zitzkken

favoriete woonDecoratie

WOONDECORATIE

Sierkussens, stoffen, textielposters en meer!

Wist je dat je bij YFS Living een heleboel producten kunt scoren met te gekke prints.

Zo maak jij eenvoudig je eigen tafelkleed met een patroon van onze partner Motiflow en  vind je hier sierkussens voor de kinderkamer, de tuin en jouw living. Ook vind je hier leuke textielposters. Bijvoorbeeld met hippe boho printjes of dieren. Zo maak jij jouw interieur persoonlijk en uniek.

trendy woondecoratie

Tafelkleden

Onder woontextiel vallen ook de tafelkleden. Een leuk tafelkleed fleurt iedere eettafel op. Zo smaakt het eten nóg lekkerder als je een topkok bent. Of verdoezel je het handig als je niet zo’n keukenprins(es) blijkt te zijn. Match het kleed binnen eenvoudig met de rest van je interieur. Of neem het mee naar buiten en maak een feestelijke tuintafel of bombardeer het kleed tot picknickkleed. Tafelkleden zijn niet alleen mooi, maar ook handig. De wijn mag vallen. De hete jus kun je morsen. Je tafel blijft (als je het niet al te bont maakt) vlekvrij.

Een tafelkleed maak je eenvoudig zelf. Je bestelt jouw stof op maat met zoom rondom. Het patroon kies je uit de patronenbank van onze partner Motiflow. Easy!

SHOP tafelkleden
tafelkleed en kussen met print zwart wit

Woontextiel Kussens

Woontextiel, zoals kussens shop je eenvoudig online! Wil je een lekker kussen voor op de bank om helemaal in weg te kruipen of wil je een sierkussen dat helemaal past bij je zitzak of kinderkamer? Dan word je vast blij van onze collectie kussens. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Een grote om lekker op uit te rusten, een kleintje voor in je onderrug. Of gewoon een kussen voor de sier en de gezelligheid, dat kan ook. We beloven je: in onze webshop is ieder kussen om te zoenen.

SHOP Kussens SHOP Kussens Bloomery Decor SHOP Kussens Kinderkamer

Zitzakken; Chillen of Gamen?

Onder woontextiel kun je ook onze zitzakken vinden. Super leuk voor de kids om in te hangen, te lezen en in te gamen en zie je je zelf al….

Plof! Na een lange werkdag of in het weekend, wil ook jij lekker even uitrusten. En dan wil je niet alleen comfortabel zitten, het moet er ook gezellig uitzien. Met de trendy zitzakken van Your Favourite Stuff moet dat helemaal lukken. Niet meteen in slaap vallen hè. Dan mis je hoe mooi ze zijn.

SHOP Zitzakken
zitzakken kinderkamer