Kussens
tafelkleden
Houten Bloemen
Coming: lampen

favoriete woonDecoratie

trendy woondecoratie

Met de collectie woondecoratie van YFS Living & Lifestyle maak jij je interieur pas echt uniek. Your Favourite Stuff heeft namelijk een hippe collectie woondecoratie variërend van kussen tot hanglampen van hout in de webshop. Bijzonder aan deze trendy woondecoratie is, dat alle artikel Custom Made en On Demand worden gemaakt. Er is dus geen voorraad en dus geen onnodige verspilling van massaproductie. Op het moment dat jij beslist wordt de hanglamp of de prachtige bloemen van hout voor jou gemaakt. 

 

Tafelkleden

Onder woontextiel vallen ook de tafelkleden. Een leuk tafelkleed fleurt iedere eettafel op. Zo smaakt het eten nóg lekkerder als je een topkok bent. Of verdoezel je het handig als je niet zo’n keukenprins(es) blijkt te zijn. Match het kleed binnen eenvoudig met de rest van je interieur. Of neem het mee naar buiten en maak een feestelijke tuintafel of bombardeer het kleed tot picknickkleed. Tafelkleden zijn niet alleen mooi, maar ook handig. De wijn mag vallen. De hete jus kun je morsen. Je tafel blijft (als je het niet al te bont maakt) vlekvrij.

SHOP tafelkleden
tafelkleed en kussen met print zwart wit

Woontextiel Kussen

Woontextiel, zoals kussens shop je eenvoudig online! Wil je een lekker kussen voor op de bank om helemaal in weg te kruipen of wil je een sierkussen dat helemaal past bij je zitzak of kinderkamer? Dan word je vast blij van onze collectie kussens. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Een grote om lekker op uit te rusten, een kleintje voor in je onderrug. Of gewoon een kussen voor de sier en de gezelligheid, dat kan ook. We beloven je: in onze webshop is ieder kussen om te zoenen.

SHOP Kussens

Zitzakken; Chillen of Gamen?

Onder woontextiel kun je ook onze zitzakken vinden. Super leuk voor de kids om in te hangen, te lezen en in te gamen en zie je je zelf al….

Plof! Na een lange werkdag of in het weekend, wil ook jij lekker even uitrusten. En dan wil je niet alleen comfortabel zitten, het moet er ook gezellig uitzien. Met de trendy zitzakken van Your Favourite Stuff moet dat helemaal lukken. Niet meteen in slaap vallen hè. Dan mis je hoe mooi ze zijn.

SHOP Zitzakken
zitzakken kinderkamer
Hanglamp Hout

Houten wand -en woondecoratie!

Trendy Woondecoratie voor jouw interieur.

Houten wand -en woondecoratie is super trendy. Houten bloemen met een steel, houten bloemen aan de wand, maar ook hanglampen van hout zijn erg gewild. 

Kijk bijvoorbeeld eens naar deze gave hanglampen van hout! Echt Dutch Design en Custom Made voor jou gemaakt. Zelf de houder voor de armatuur is uniek en speciaal gemaakt voor de lamp. 

De lampen komen binnenkort online……

SHOP Hanglampen