Muurcirkels van behang

Behangcirkels uit 1 stuk; Plakken maar!

Wil je een muurcirkel aan de muur, maar dan toch liever strak tegen de muur, net zoals behang? Dan is een behangcirkel met textielstructuur een hele goede keuze. De behangcirkels zijn in één ronde vorm verkrijgbaar. Je hoeft dus geen delen tegen elkaar aan te plakken. Je verwijdert  eenvoudig  de achterzijde (net als een sticker) bij een zelfklevende behangcirkel of je plakt een behangcirkel eenvoudig tegen de muur.

UNI
Kinderkamer
Dieren
Prints Designers
Jungle
MANDALA
Zwart Wit
Woman
Natuur
Teksten
Oude meesters
XXL Behangcirkels

Nieuwe behangcirkels

de trend: behangcirkels

Ronde behangcirkels zijn hot!

Wil je ook graag een hippe ronde behangcirkel voor aan de wand?  Ronde wand en woondecoratie is helemaal van nu. Rond breekt de rechte lijnen en geeft een speels effect aan je interieur.

Behangcirkel jungle voor de kinderkamer

Ook voor de kinderkamer zijn muurcirkels hip en happening. Kijk eens bij onze behangcirkel jungle. De Jungle leeuw, olifant en giraf zijn echte toppers. Ze worden ook vaak in een set van 3 bij elkaar gehangen in verschillende formaten. Kinderen zijn er helemaal weg van.

Zelfklevende behangcirkels maken uit één ronde vorm

Behangcirkels zijn kant en klaar, zelfklevend en naadloos. Zelf een behangcirkel maken is niet meer nodig. De ronde cirkel wordt voor jou gemaakt. Met deze behangcirkel maak jij de ruimte in een handomdraai helemaal af.

Een behangcirkel is gemaakt van zelfklevend materiaal of van naadloos behang, waardoor je eenvoudig de cirkel kan plakken op een gladde ondergrond. Hoe handig is dat? Je hoeft dus geen banen meer te plakken.

Shop ook een te gek stukje artwork aan de wand in het rond voor je interieur. Zo geef ook jij je eigen unieke touch aan je woonkamer, slaapkamer of bijvoorbeeld de kinderkamer. De behangcirkels Jungle en Dieren in het Bos zijn zeer geliefd voor de slaapkamer van de kinderen. Zie ook hieronder de Jungle collectie. compleet met dekbedovertrek, kussens en XL naadloos behang.

Kies een favoriet uit de ruime collectie prints en patronen van onze designers. Hulp nodig of heb je zelf een uniek ontwerp? Just Ask! Neem contact op met de studio.

Behangcirkels designers in the Spotlight

Wand en woondecoratie YFS

Ronde behangcirkels en muurcirkels

Met wand -en woondecoratie maak je je living helemaal af en zo nu en dan verandert je interieur met de woontrends mee. We zien op dit moment heel veel ronde vormen in het interieur en de muurcirkels en behangcirkels zijn hier niet meer uit weg te denken. Ze zijn hip en super tof aan je muur. Een complete wall art kun je maken met een diversiteit aan cirkels bij elkaar. Ook het maken van een statement piece, een echte aandachttrekker, is happening. Deze aandachtstrekker hoeft overigens niet groot te zijn. Een statement piece kan zich ook onderscheiden door een klein opvallend beeld op een prominente plek aan de muur.

Maak je eigen kunstwand met muurcirkels

De keuze en variatie ligt bij jou. Je kunt je interieur zo persoonlijk maken als je wilt. Kies bijvoorbeeld een stukje muur uit waar je je kunstwerken bij elkaar wilt hangen en maak je eigen kunstwand. Zo creëer je een echte blikvanger en houd je balans in je styling.

De Collectie Behangcirkels

De collectie behangcirkels hebben we onderverdeeld in thema’s, om het je iets makkelijker te maken. Je kunt bijvoorbeeld een keuze maken uit cirkels met afbeeldingen uit de natuur of bloemen maar ook kiezen voor een behangcirkel jungle met een giraffe of olifant voor de kinderkamer. Zwart wit beelden en afbeeldingen van dieren  mogen ook niet ontbreken in de collectie cirkels. Daarnaast hebben we een collectie oude meesters samengesteld, omdat we vinden dat deze oude, maar toch trendy beelden, niet mogen ontbreken. Deze muurcirkels zijn op dit moment super hip aan de muur en deze trend is een blijvertje. Had je ooit gedacht dat je een rond stukje behang op zou plakken? Super leuk toch!

Check hieronder een paar voorbeelden ter inspiratie.

inspiratie Black and white

7,9576,45
7,9589,95
7,9586,45

inspiratie Behangcirkel Jungle

11,95235,45
11,95235,45
11,95235,45

Volg je ons al op instagram? Schrijf je in voor de nieuwsbrief voor meer inspiratie!