Favoriete behangcirkels

de trend: behangcirkels

Behangcirkels zijn hot!

Wil je ook graag een hippe ronde behangcirkel voor aan de wand?  Ronde wand en woondecoratie is helemaal van nu. Rond breekt de rechte lijnen en geeft een speels effect aan je interieur.

Behangcirkel kinderkamer

Ook voor de kinderkamer zijn muurcirkels hip en happening. Kijk eens bij onze behangcirkel jungle. De Jungle leeuw, olifant en giraf zijn echte toppers. Ze worden ook vaak in een set van 3 bij elkaar gehangen in verschillende formaten. Kinderen zijn er helemaal weg van.

Zelfklevende behangcirkels uit één ronde vorm

Behangcirkels zijn zelfklevend en naadloos. Hierdoor is het plakken van behangbanen niet meer nodig en plak je de behangcirkel eenvoudig zelf op de muur. Met een behangcirkel maak je de ruimte in een handomdraai helemaal af.  Hier vind je de perfect ronde wanddecoratie voor een uniek interieur. Shop trendy designs en kies je stijl.

Een behangcirkel is gemaakt van zelfklevend materiaal, waardoor je eenvoudig de cirkel kan plakken op een gladde ondergrond. Hoe handig is dat? Je hoeft dus geen banen meer te plakken.

Shop ook een te gek stukje artwork aan de wand in het rond voor je interieur. Zo geef ook jij je eigen unieke touch aan je woonkamer, slaapkamer of bijvoorbeeld de kinderkamer. De behangcirkels Jungle en Dieren in het Bos zijn zeer geliefd voor de slaapkamer van de kinderen. Zie ook hieronder de Jungle collectie. compleet met dekbedovertrek, kussens en XL naadloos behang.

Kies een favoriet uit de ruime collectie prints en patronen van onze designers. Hulp nodig of heb je zelf een uniek ontwerp? Just Ask! Neem contact op met de studio.

in the Spotlight

Met wand -en woondecoratie maak je je living helemaal af en zo nu en dan verandert je interieur met de woontrends mee. We zien op dit moment heel veel ronde vormen in het interieur en de muurcirkels en behangcirkels zijn hier niet meer uit weg te denken. Ze zijn hip en super tof aan je muur. Een complete wall art kun je maken met een diversiteit aan cirkels bij elkaar. Ook het maken van een statement piece, een echte aandachttrekker, is happening. Deze aandachtstrekker hoeft overigens niet groot te zijn. Een statement piece kan zich ook onderscheiden door een klein opvallend beeld op een prominente plek aan de muur. De keuze en variatie ligt bij jou. Je kunt je interieur zo persoonlijk maken als je wilt. Kies bijvoorbeeld een stukje muur, een art wall, waar je je kunstwerken bij elkaar hangt. Zo creëer je een echte blikvanger en houd je balans in je styling.De collectie muurcirkels hebben we onderverdeeld in thema’s, om het je iets makkelijker te maken. Je kunt bijvoorbeeld een keuze maken uit muurcirkels met afbeeldingen uit de natuur of bloemen maar ook kiezen voor een behangcirkel jungle met een giraffe of olifant voor de kinderkamer. Zwart wit beelden en afbeeldingen van dieren oftewel animals, zoals het in het menu is aangegeven, mogen ook niet ontbreken in de collectie cirkels. Daarnaast hebben we een collectie oude meesters samengesteld, omdat we vinden dat deze oude, maar toch trendy beelden, niet mogen ontbreken. Deze muurcirkels zijn op dit moment super hip aan de muur en deze trend is een blijvertje.Had je ooit gedacht dat je een rond stukje behang op zou plakken? Super leuk toch! Oh ja, misschien nog wel aardig om even te melden; de muurcirkels zijn verkrijgbaar in drie verschillende materialen waaronder zelfklevend behang. Zo kun je een behangcirkel in een handomdraai plakken, zonder banen. Wel zo makkelijk dachten wij.Check hieronder een paar voorbeelden ter inspiratie.

inspiratie Cute Monsters

7,9547,90
7,9547,90
7,9547,90

inspiratie Black and white

7,9576,45

Black and White

Muurcirkel Tree in Winter

7,9589,95
7,9576,45

inspiratie Behangcirkel Jungle

7,95165,00
7,95165,00
7,95165,00

Volg je ons al op instagram? Schrijf je in voor de nieuwsbrief voor meer inspiratie!