bestellen en betalen

Leveringsgarantie!

YFS streeft naar een 100% levering. Heb jij jouw bestelling geplaatst, dan mag je deze binnen 5 werkdagen in huis verwachten. Lees hieronder de voorwaarden en aanvullende informatie.

Bestellen:

Bestellen gaat eenvoudig door het gewenste artikel toe te voegen aan je winkelmand. Heb je een coupon ontvangen dan kun je deze hier invullen. Nadat je de bestelling hebt geplaatst ontvang je een bevestiging in je mail en wordt werkelijk jouw bestelling gemaakt.

Levertijd:

On Demand print producten: Afhankelijk van het artikel is de verwachte levertijd ongeveer 3 tot 5 werkdagen.  Textiel, zoals kussens en textielposters hebben een iets langere levertijd. Houd voor textiel 5 werkdagen aan.

Houd er rekening mee dat we tijdens feestdagen niet produceren, zoals Hemelvaartsdag, Pasen, Pinksteren etc. Dit heeft invloed op de levertermijn. 

Mos cirkels: 15 tot 20 werkdagen

Levertijd buiten Nederland:

Houd rekening met 1 tot 2 dagen extra levertijd.

Landen:

We leveren aan Nederland, België en Duitsland. Verzenden is gratis boven de €60,-. Staat je land er niet tussen, vraag dan naar de mogelijkheden.

Transport:

Your Favourite Stuff maakt gebruik van PostNL, DHL en ONB. YFS is niet verantwoordelijk voor het transport. Het ligt letterlijk dan even uit onze handen. Houd de track en trace goed in de gaten en controleer zo snel mogelijk je bestelling na levering. 

Overmacht bij te late levering:

Het kan voorkomen dat een machine onverwachts onderhouden moet worden of dat er een materiaal niet geleverd wordt door de leverancier. Het is dan niet mogelijk om binnen de 5 werkdagen te kunnen leveren. Mocht dit voorkomen, dan informeren we je hierover zodra het bekend is. 

Betalen kan met:

IDeal, Klarna, Bancontact, Belfius Direct, EPS, Giropay, Sofot Banking en ING Home Pay en PayPal