bestellen en betalen

Bestellen:

Bestellen gaat eenvoudig door het gewenste artikel toe te voegen aan je winkelmand. Heb je een coupon ontvangen dan kun je deze hier invullen. Nadat je de bestelling hebt geplaatst ontvang je een bevestiging in je mail en wordt werkelijk jouw bestelling gemaakt.

Levertijd:

On Demand print producten: Afhankelijk van het artikel is de verwachte levertijd ongeveer 3 tot 5 werkdagen.  Textiel, zoals kussens en textielposters hebben een iets langere levertijd. Houd voor textiel 5 werkdagen aan.

Houd er rekening mee dat we tijdens feestdagen niet produceren, zoals Hemelvaartsdag, Pasen, Pinksteren, Kerst etc. Dit heeft invloed op de levertermijn. 

Mos cirkels: 15 tot 20 werkdagen

Levertijd buiten Nederland:

Houd rekening met 1 tot 2 dagen extra levertijd.

Landen:

We leveren aan Nederland, België en Duitsland. Verzenden is gratis boven de €60,-. Staat je land er niet tussen, vraag dan naar de mogelijkheden.

Transport:

Your Favourite Stuff maakt gebruik van PostNL, DHL en ONB. YFS is niet verantwoordelijk voor het transport. Het ligt letterlijk dan even uit onze handen. Houd de track en trace goed in de gaten en controleer zo snel mogelijk je bestelling na levering. 

Overmacht bij te late levering:

Het kan voorkomen dat een machine onverwachts onderhouden moet worden of dat er een materiaal niet geleverd wordt door de leverancier. Het is dan niet mogelijk om binnen de 5 werkdagen te kunnen leveren. Mocht dit voorkomen, dan informeren we je hierover zodra het bekend is. 

Betalen kan met:

IDeal, Klarna, Bancontact, Belfius Direct, EPS, Giropay, Sofot Banking en ING Home Pay en PayPal

Levering Bazar Bizar, OyOy en Metiez Mos

De levering van onze leveranciers neemt iets meer tijd. Doorgaans worden artikelen tussen de 7 en 15 werkdagen geleverd. Mos neemt vaak iets meer tijd in i.v.m. handwerk. Uitgangspunt is leveren binnen 15 werkdagen. Heb je vragen over je bestelling? Stuur dan gerust een berichtje. 

Aangepaste levertijden tijdens de Feestdagen

YFS levert tijdens de feestdagen niet op de feestdagen zelf. De levering kan ook iets langer duren aangezien de feestdagen op de werkdagen vallen. Houdt hier rekening mee.  Bazar Bizar levert niet uit tussen 23 december en 7 januari. Orders van Bizar Bizar worden na 7 januari verwerkt.