FAQ

patroon urban jungle

Vraag en antwoord

Hoe bevestig ik een muurcirkel aan de wand?

Heb je gekozen voor een ophangplaat bij de muurcirkel, dan adviseren we je de handleiding ‘ Plakinstructies ophangsysteem Muurcirkel’ te volgen. 

Welke ondergrond is geschikt voor een zelfklevende behangcirkel?

Je plakt de zelfklevende behangcirkel snel en eenvoudig bubbelvrij op elke GLADDE ondergrond. Gekkotex, waar de behangcirkel van gemaakt is, is bovendien waterbestendig en nagenoeg scheurvast, terwijl de speciale lijmlaag niet hard-hechtend is. Daardoor tast het onderliggende verflagen of behang niet aan.

Let op: Zorg ervoor dat de ondergrond droog is. Laat geverfde wanden minimaal twee weken (afhankelijk van de verf die je gebruikt) drogen. Zorg er eveneens voor dat de ondergrond vet en stofvrij is. 

Check ook even de handleiding ‘ Zelfklevende behangcirkel plakken’.

Vraag een proefstukje aan. zodat je het zelf kunt testen.  Stuur ons een berichtje via het contactformulier en vermeld bij de aanvraag: Sample zelfklevend behang. Je naam en Je adres. We sturen je een stukje naar je toe.

Wordt een Acoustic Art in zijn geheel geleverd?

Jazeker! Het enige wat je hoeft te doen is het ophangsysteem bevestigen aan de muur. Vervolgens hang je eenvoudig het paneel erin en je bent klaar. 

Check voor de zekerheid ook even de handleiding ‘Monteren Acoustic Art’

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Heb je een bestelling geplaatst, dan duurt het ongeveer 3 tot 5 dagen voor je jouw bestelling in huis kunt verwachten. Zodra Your Favourite klaar staat voor verzending ontvang je een link in de mail met een Track&Trace.

De dag voor levering of op de dag van de levering wordt het pakket aangemeld voor verzending. Op dat moment wordt er een Track & Trace gecreëerd. De link wordt actief als het pakket werkelijk is opgehaald en naar jouw onderweg is. 

Het komt weleens voor dat het pakket sneller het pand heeft verlaten dan in de planning stond. Heel mooi natuurlijk. Echter de mails worden hier nog handmatig verzonden, waardoor er weleens een Track & Trace tussendoor glipt. Is dit het geval, dan houden we deze zending wel in de gaten. Het is dan alleen te laat om je te informeren. Wij krijgen een melding als je het pakket hebt ontvangen. Zo weten we dat het goed is aangekomen.

Wil je graag weten voor wanneer Your Favourite op de planning staat voor verzending ? Neem gerust contact op via het contactformulier, chat of whatsapp. Vermeld je dan wel even je ordernummer of je naam erbij?

Ik heb een klacht. Wat nu?

Heb je een klacht, dan vinden wij dit heel erg vervelend voor je. 

Graag willen we klachten voorkomen en daar waar ze ontstaan oplossen. We hebben je hulp hier dan wel bij nodig om een goede service te kunnen bieden.

Kwaliteitscontrole

Voordat je bestelling het pand verlaat wordt er een laatste kwaliteitscontrole gedaan. Zo weten we zeker dat er een product in goede staat jouw kant op komt. Echter kwaliteitscontrole is mensenwerk. Treft dit nou net jou, laat het dan vooral weten. 

Transport

Tijdens het transport kan het voorkomen dat er iets mis gaat. We proberen dit te voorkomen door zoveel mogelijk gebruik te maken van een ‘Onbezorgde pakketdienst’. Je pakket wordt dan met zorg behandeld en vriendelijk afgegeven. Naast de ‘Onbezorgd’ service maken we ook gebruik van andere partijen, zoals PostNL of DHL. In alle gevallen, waar breuk ontstaat door transport, laat het weten.

Hoe dien je een klacht in?

Ga naar KLACHTEN volg de instructies en meld de klacht. 

Handleiding en montage instructies

Zelfklevende Behangcirkel plakken
Monteren Acoustic Art
Plakinstructies behangrollen
Plakinstructies ophangsysteem muurcirkel
patroon urban jungle
patroon urban jungle

staat het juiste antwoord er niet bij?

Neem dan contact op met onze klantenservice