Muurcirkels
XXL Muurcirkels
Muurcirkels Eigen Foto
Mos cirkels
Behang
Naadloos Design Behang
Textiel Posters
Akoestisch Schilderijen
MuurOvalen
Acoustic Art Hexagon
behangcirkels
wanddecoratie hout

Favoriete wanddecoratie

wanddecoratie YFS

Wanddecoratie van YFS wordt speciaal voor jouw gemaakt!

Custom Made en On Demand Wanddecoratie voor jou.

Jij bent geen muurbloempje en houdt je wel van een beetje anders? Dan kun je met de hippe wanddecoratie van YFS je hart ophalen. Met de wanddecoratie van Your Favourite Stuff geef jij namelijk je eigen touch aan je wanden. Van unieke textielposters, hippe muurcirkels tot trendy behang. Hier vind jij jouw favoriet.

De wanddecoratie van YFS bestaat uit een vaste collectie. Deze vast collectie staat niet zo vast als een huis. Want wil je een andere afbeeldingen of een ander formaat? Just Ask! Dit is het voordeel van Op Maat Gemaakt! De collectie wordt elke week aangevuld met gave afbeeldingen voor een sfeervolle living, slaapkamer of kinderkamer. 

Wil je echt helemaal je eigen draai aan jouw wanddecoratie geven? Kijk dan eens bij de optie Creëer het Zelf en upload je eigen foto of maak je eigen creatie met de te gekke ClipArts. Ga je liever voor een patroon? Dan is de optie Motiflow een perfecte keuze. YFS is dealer geworden van het Motiflow platform. De teller met unieke patronen staat inmiddels op 20.000 unieke patronen en elke dag komen hier nieuwe bij. 

Heb je hulp nodig met het maken van een keuze of wil je het net even anders. Just Ask!

Akoestische kunst

Niet elk huis heeft een even goede akoestiek. Houd je niet van een echo in je eigen huis? Los het probleem stijlvol op met akoestische kunst. Dat zijn dempende panelen met een mooi design. Ze halen de galm weg, zodat je weer rustig kunt praten. Een ander pluspunt is dat de vulling is gemaakt van gerecyclede jeans. Ook nog eens goed voor het milieu dus.

SHOP Acoustic Art
akoestisch paneel
Muurcirkel bloom art gallery

Muurcirkels

Zie je door de bomen het bos niet meer en draai je een beetje in kringetjes om de perfecte eyecatcher? Maak dan je eigen creatie. De collectie muurcirkels zijn onderling te combineren zodat jij naar hartelust kunt decoreren. Hang er bijvoorbeeld een paar bij elkaar voor een speels effect of kies juist voor één op een prominente plek.

SHOP muurcirkels

Behang

Als je aan wanddecoratie denkt, dan denk je ook aan behang. YFS heeft in de collectie Naadloos behang, Fotobehang en Behang op Rol opgenomen. Dit zijn verschillende opties qua materialen en verschillende opties qua look.  Ga je bijvoorbeeld voor een patroon, kies je liever een design of ga je toch voor een foto? De keuze is aan jou.

Voor welke interieurstijl ga jij?

Heb je het hart van een hippie en ben je gek op bloemen? Word je zen van yogahoudingen of vrolijk van botanische printjes? Voor elke smaak en stijl vind je bij ons een mooi behang. Welke ruimte ga jij aanpakken?

SHOP Behang
patroon urban jungle
Wandkleed de Japanse Struikzanger

Textielposters

Als je een hele wand iets te veel van het goede vindt, denk dan eens na over een textielposter. Ook hier zijn de variaties eindeloos met bijvoorbeeld een planten poster, bloemen poster, jungle poster of poster met een grafisch design. We hebben ook textielposters met bijvoorbeeld vrolijke regenbogen, rustgevende palmbladeren of schattige monsters (ja, die bestaan). Net wat unieker.

SHOP textielposters

Schilderij op Paneel en Luxe Wanddecoratie 

Luxe Wanddecoratie 

Wil je een statement maken met jouw wanddecoratie en ga je voor luxe? Kijk dan eens naar de Luxe Wanddecoratie. YFS heeft gekozen voor Exclusief Materiaal voor een hoge kwaliteit galerie uitstraling. De collectie is ook net een beetje anders, dan de collectie Schilderij op Paneel.

Schilderij op Paneel

Houdt je het toch, budget technisch gezien, liever een beetje minder exclusief, dan krijg je evengoed super kwaliteit als je kiest voor een Schilderij op Paneel. Hier kun je kiezen uit 2 verschillende materialen en verschillende afmetingen. Wil je een afbeelding uit de collectie Luxe Wanddecoratie? Just Ask!

Schilderij op Paneel Luxe wanddecoratie
wanddecoratie gouden portret