Photoshoot zitzakken en beanbags

behind the scenes

 

Studio YFS is de creatieve kracht achter Your Favourite STUFF en is verantwoordelijk voor de website, de collectie, de prints en de patronen.

Studio YFS ontwerpt niet alleen patronen, maar zoekt voortdurend speciaal naar eigentijdse prints en patronen. Behalve prints en patronen is Studio YFS ook  vol enthousiasme bezig met productontwikkeling en bruist het van nieuwe ideeën. 

Naast ons eigen werk helpen we jou ook graag en maken we producten op maat.

 

 

Make it personal!

Product op maat

Heb je een artikel gezien, maar wil je het net even anders, for that personal touch?

Of heb je specifieke wensen, zoals deze gave muurcirkel op de foto hiernaast? 

Vind je dat het bij jou op kantoor wel even iets knapper kan en wil je hier bijvoorbeeld de akoestiek verbeteren of lekker kunnen lunchen in de zitzakken met eigen print?

Vraag dan naar de mogelijkheden. Studio YFS kan je helpen en je wensen uitvoeren.  

We zijn benieuwd naar wat je hieronder invult.

op maat gemaakt
samenwerken

Ben jij een creative artist?

Studio YFS werkt samen met designers. Op deze manier ontstaat een unieke, frisse en wisselende collectie, zodat elk interieur een persoonlijk karakter krijgt.

Ben jij een illustrator, fotograaf, een photoshop talent of dessin-ontwerper en past jouw stijl bij YFS?  Meld je dan aan via onderstaand contactformulier. Wie weet hebben we een match!

Ben jij een interieurblogger?

Ben jij een interieurblogger en wil je graag samenwerken? Vraag dan naar de mogelijkheden. Wie weet schrijf je straks voor YFS. 

Bruis jij als stylist van de ideeën?

Bij Studio YFS gaat het vaak borrelen en popt er vanuit het niets ineens iets op! Zo ontstaan spontaan de leukste creaties. Ken je dat en heb je ergens het gevoel dat er een klik is? Laten we samen van gedachten wisselen en borrelen!

 

Stel hier je vraag aan de studio

muurstickers kinderkamer