studio yfs

Samenwerken en cocreatie

Studio YFS is de creatieve kracht achter Your Favourite STUFF en is verantwoordelijk voor de website, de collectie, de prints en de patronen.

Studio YFS zoekt voortdurend naar eigentijdse prints en patronen en is vol enthousiasme bezig met productontwikkeling. Daarnaast helpen we jou ook graag met het maken van een product op maat.

Product op maat

Heb je een artikel gezien, maar wil je het net even anders, for that personal touch?

of vind je dat het bij jou op kantoor wel even iets knapper kan en wil je hier bijvoorbeeld de akoestiek verbeteren of lekker kunnen lunchen in de zitzakken met eigen print?

Vraag dan naar de mogelijkheden. Studio YFS kan je helpen en je wensen uitvoeren.  

We zijn benieuwd naar wat je hieronder invult.

muurstickers kinderkamer
muurstickers kinderkamer

Ben jij een creative ARTIST?

Studio YFS werkt samen met designers. Op deze manier ontstaat een unieke, frisse en wisselende collectie, zodat elk interieur een persoonlijk karakter krijgt.

Ben jij een illustrator, fotograaf, een photoshop talent of dessin-ontwerper en past jouw stijl bij YFS?  Meld je dan aan via onderstaand contactformulier. Wie weet hebben we een match!

Ben jij een interieurBLOGGER OF DIY’er?

Ben jij een interieurblogger en wil je graag samenwerken of bedenk je de mooiste DIY projecten? Laat het ons weten. Wie weet kunnen we samen iets moois creëren.

Bruis jij als STYLIST van de ideeën?

Bij Studio YFS gaat het vaak borrelen en popt er vanuit het niets ineens iets op! Zo ontstaan spontaan de leukste creaties. Ken je dat en heb je ergens het gevoel dat er een klik is? Laten we samen van gedachten wisselen en borrelen!

WEDERVERKOPER worden?

Heb je een eigen winkel of webshop en wil je graag wederverkoper worden? We bespreken graag met jou de mogelijkheden. 

Meld je aan via onderstaand formulier en we nemen contact met je op. 

Affiliate Marketing; Wil je geld verdienen?

Meld je dan aan voor Affiliate Marketing. Maak alvast een account aan en mail ons waarom je samen wil werken. Bij akkoord kun je aan de slag!

Meld je aan via onderstaand formulier en we nemen contact met je op. 

 

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? 

Wij zeggen altijd: Just Ask!