SHOP COLLECTIES:

Collectie Boho Collectie Bosdieren terug

Behangcirkels voor de Kinderkamer

Behangcirkels voor de kinderkamer zijn de perfect wanddecoratie. Je hebt keuze uit uiteenlopende collecties voor de kinderkamer.

Wanddecoratie kinderkamer

shop behangcirkels kinderkamer!

Behangcirkels zijn de perfecte wanddecoratie voor de kinderkamer. De behangcirkel plak je glad tegen de wand en is hierdoor minder aantrekkelijk om aan te zitten. De kleintjes zijn namelijk dol op mooie plaatje en het is dan ook zo verleidielijk om aan de muurcirkel  te zitten. Met een behangcirkel weet je dat de te gekke afbeelding in iedergeval goed op z’n plek blijft zitten. Eveneens kun je met een behangcirkel groots denken en deze bijvoorbeeld half achter een kastje of een bed plaatsen. Super leuk! Probeer het zelf!

Kinderkamer Collectie Bosdieren
Kinderkamer vlindertuin decoratie

Behangcirkels Kinderkamer

Behangcirkels Kinderkamer

De behangcirkels voor de kinderkamer zijn onwijs leuk. Niet alleen de afbeeldingen, maar ook het effect wat je met een behangcirkel kunt creëren. Plaats bijvoorbeeld een grote behangcirkel eens half achter een bureau voor kids of achter een kastje. Je maakt hiermee de ruimte speels en vriendelijk door het gebruik van een ronde vorm.

Muurcirkels van behang uit één stuk

De behangcirkels van YFS bestaan uit één stuk behang in het rond. Het plakken gaat zeer eenvoudig, want je hoeft geen behangbanen tegen elkaar aan te plakken. Hierdoor zie je ook geen naden in de afbeelding, wel zo mooi.

Kijk voor tips van het plakken een naar deze handleiding: Handleiding behangcirkel plakken De handeling betreft het plakken voor een zelfklevende behangcirkel, maar is ook super handig voor behangcirkels welke je moet voorzien van behanglijm.

Kinderkamer Collectie Bosdieren

Behangcirkel Dieren in het Bos

Muurcirkels voor de kinderkamer zijn onwijs populair! Vooral de Dieren in het Bos zijn favoriet!

De muurcirkels uit de collectie Dieren in het Bos worden vaak gecombineerd met elkaar. Zo kun je heel eenvoudig een mooie collage maken voor aan de wand met 2 of 3 muurcirkels van de dieren.

Je maakt je college nog mooier met een uni behangcirkel of een letter in de kleur passend bij de collectie. Kijk voor Uni behangcirkels bij de Behangcirkels UNI. Wil je een Letter toevoegen dan is dit ook mogelijk in de kleur passend bij deze schattige  dieren.

Hippe kinderkamer Muurcirkel dieren

Muurcirkels Jungle

Muurcirkels voor de kinderkamer zijn onwijs populair! Vooral de Dieren in het Bos en de Dieren in de Jungle, zoals de leeuw, de giraffe en de olifant zijn favoriet.  Ook deze slingerapen en de Afrikaanse dieren doen het goed.

Wie droomt er nou niet van een kinderkamer in een complete jungle sfeer!? Kinderen zijn er dol op! Door de Muurcirkels Jungle met elkaar te combineren maak je van de ruimte echt een jungle. Hang een grote muurcirkel van 120cm of 130cm op en je hebt echt een eyecatcher te pakken. Wil je het toch net even anders? Vraag naar de mogelijkheden. Just Ask!

De muurcirkel van jungle dieren is ook verkrijgbaar met een naam. Wil je dit kijk dan hier bij de geboortecirkels.  Zo maak jij de kinderkamer echt persoonlijk en uniek. Trouwens de geboortecirkel is ook een gaaf kraamcadeau.

muurcirkel Jungle

Muurcirkels Kinderkamer Dino

Muurcirkels voor de kinderkamer zijn onwijs populair en de dino’s doen het altijd goed. Vooral deze schattige dino. De muurcirkel dino is verkrijgbaar in blauw en wit. Ga je voor de witte muurcirkel Dino, dan is dit heel erg fraai om de combineren met  een blauwe Uni behangcirkel, zoals hiernaast is afgebeeld. Zo creëer je een onwijs gaaf en groots effect. Zelfs met een kleine muurcirkel heb je dus een groot resultaat.

De muurcirkel Dino is ook verkrijgbaar met een naam als een geboortecirkel. Zo maak jij de kinderkamer echt persoonlijk en uniek. Trouwens de geboortecirkel is ook een gaaf kraamcadeau. Wil je dit kijk dan hier bij de geboortecirkels.

Behangcirkel en muurcirkel dino

Muurcirkels Kinderkamer Letters

De Muurcirkels Letters zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren passend bij de reeds bestaande collectie muurcirkels voor de kinderkamer. Je kunt kiezen uit de letter in kleur en de muurcirkel in wit of de muurcirkel in kleur en de letter in wit. Zit je kleur en nou net niet tussen? Vraag dan even naar de mogelijkheden.

De kleuren van de Muurcirkels Dieren in het Bos, Muurcirkel Jungle,  Muurcirkel Dino en de geboortecirkel Hippo Family zijn toegevoegd.

Wil je zelf je muurcirkel maken met een letter in een ander lettertype, een andere kleur of wil je er juist een hele tekst van maken. Dit kan ook. Kijk dan bij de Muurcirkels Eigen Foto. Ga je voor de Muurcirkel Sets, dan kun je ook nog leuke patronen, clip arts en eigen foto’s toevoegen. Kijk dan hier: Muurcirkels Eigen Foto

Muurcirkel Letter met Behangcirkel Uni trendy kinderkamer

Muurcirkel Afrikaanse dieren

Muurcirkels voor de kinderkamer met Afrikaanse dieren is op vele verzoek een muurcirkel die we hebben toegevoegd aan de webshop. Deze afbeelding is heel erg geliefd door de prachtige tekeningen in aquarel en de zachte roze naturel tinten en kleuren die gebruikt zijn.

De muurcirkel Afrikaanse dieren past heel goed in de babykamer of de kinderkamer. De dieren en flora en fauna zijn zo leuk, dat we er clipart van hebben gemaakt. Het is nu dus mogelijk om je eigen collage te maken van deze collectie. De cliptarts en patronen van de Afrikaanse dieren zijn toegevoegd aan de Muurcirkels Eigen Foto Sets. . Kies je voor de sets muurcirkel 20 of 30 centimeter, dan is het ook mogelijk om enkel één muurcirkel te maken.

Zo kun je dus ook eenvoudig je eigen geboortecirkel maken of een te gek kraamcadeau met een foto van de kleine spruit toevoegen. Leef je uit!

muurcirkel Afrikaanse dieren