Woman
Animals
patterns
Black
Oude meesters
Street Art
Expressions
Nature

Akoestische kunst is nu ook verkrijgbaar in een Budget variant. Echter, nog niet online. Vraag naar de mogelijkheden!

Favoriete Akoestische Panelen

Akoestisch dempende panelen

Akoestische kunst…..It’s all so quiet, sssst! Sssst! 

Breng je akoestiek next level met de Akoestisch dempende kunst collectie van YFS.

Akoestische wandpanelen kunst zijn de perfecte wanddecoratie voor je living, woonkamer of kantoor. Een super gaaf schilderij aan de muur met een unieke print, van uitmuntende kwaliteit en functioneel! Zo maak je jouw interieur niet alleen uniek, maar ook nog eens heerlijk aangenaam.

Goede akoestiek maakt het leven veel comfortabeler. Een Akoestisch paneel aan de wand zorgt ervoor dat geluidsgolven beter worden geabsorbeerd en dat de nagalmtijd in de ruimte verkleind wordt. Uiteraard remmen meubels, gordijnen en vloerbedekking ook geluidsgolven af, maar met Akoestische panelen kun je het nagalmen nog verder naar beneden brengen. 

Ben je opzoek naar een oplossing voor jouw akoestiek probleem dan zijn de akoestische panelen kunst perfect. Heb je hier vragen over? Just Ask!

in the Spotlight

Akoestische panelen, uit de kunst

Gebruik van duurzame materialen

Akoestisch dempmende panelen worden gemaakt van AcousticPro Premium panelen met hoge geluidsabsorptie, waarbij de geprinte stof is verlijmd met akoestisch materiaal. Dit akoestische materiaal bestaat uit een 100% recyclebaar polyester toplaag en uit een backing van 90% gerecyclede spijkerbroeken. YFS werkt uitsluitend met de AcousticPro Premium i.v.m. de optimale werking. De backing bij de Premium bestaat namelijk  uit 2 lagen akoestisch dempend materiaal. Het ophangsysteem is zeer eenvoudig en het frame is verkrijgbaar in een witte en zwarte uitvoering.

 

Akoestische wandpanelen kunst

Waar kun je op letten voor een goed resultaat?

Bij een vloeroppervlakte van:

  • 10m2, kijk je naar een Acoustic paneel van minimaal 2m2 tot 3m2
  • 20m2, kijk je naar een Acoustic paneel van minimaal 4m2 tot 7m2
  • 35m2, kijk je naar een Acoustic paneel van minimaal 7m2 tot 12m2
  • 60m2, kijk je naar een Acoustic paneel van minimaal 12m2 tot 20m2
  • 80m2, kijk je naar een Acoustic paneel van minimaal 16m2 tot 27m2

 

Afmetingen

De Akoestisch dempende panelen van YFS zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Dit is afhankelijk van de afbeelding. De dikte (diepte) van het frame is 4,2cm, het vooraanzicht is slechts 5 mm.Heb jij jouw favoriet uitgekozen, dan gaat het productieproces van start, want YFS levert On Demand. Dit betekent geen voorraad; een milieubewuste keuze. De levertijd bedraagt ongeveer 5 werkdagen.  Heb je Your Favourite dan eindelijk in huis, dan wil je je paneel natuurlijk zo snel mogelijk ophangen. Dit is heel eenvoudig. Twijfel je toch een beetje, dan vind je hier -> de handleiding.Hulp nodig of heb je zelf een uniek ontwerp? Just Ask! Neem contact op met de studio.

Akoestische wandpanelen met prints

249,00725,00
249,00725,00
249,00725,00
249,00725,00
249,00725,00

 

Wil je meer inspiratie volg ons dat op insta of schrijf je in voor de nieuwsbrief!