over YFS

Over YFS!

Wauw wat een gave print! Oh cool, zitzakken en gerecyclede jeans!? Bio Cotton, on demand bestellen, geen massaproductie, and so on…. Hier wordt ik blij van! Eigenlijk helemaal hieper de pieper, want wat zijn er veel mogelijkheden. Ideeën voor nieuwe producten en uiteenlopende samenwerkingen zijn mogelijk. Helemaal te gek! Dit is het moment en de reden dat de webshop er moest komen. De webshop is in 2018 online gegaan en sindsdien doe ik niks liever dan me hiermee bezig houden. Mooie wanddecoratie maken en klanten helpen, zoals bij het maken van een muurcirkel eigen foto. Heb jij een vraag dan krijg je mij (Tiny) aan de lijn. Een creative duizendpoot en mama van een stoere voetballer van 7. Getrouwd met Bob en woon samen met zijn dochter en onze zoon sinds kort in Sneek. 

Zoals je al begrijpt is YFS Living & Lifestyle ontstaan uit een passie voor productontwikkeling, interieur en de aantrekkingskracht van mooie prints en patronen, met als doel dat jij jouw favoriete spullen hier kunt vinden. En met als gevolg; Unique living items met uiteenlopende interieurproducten voorzien van hippe en trendy prints en dessins waar je blij van wordt!

YFS staat voor Your Favourite Stuff. Vandaar ook de bedrijfsnaam YFS Living & Lifestyle. Onder YFS Living & Lifestyle valt de webshop yourfavouritestuff.com Echter hebben ik de sociale verdeelt over yfs_living, yfskids en yfspatterns. Zo krijgt elk deel van de webshop zijn eigen aandacht. 

 

Heb je hulp nodig, vraag het  gerust. Ik help je graag.

alles voor ……Your Favourite Stuff

Liefs tiny

‘ SERVICE EN KWALITEIT ‘ 

MOOIE MATERIALEN

‘ JUST ASK! ‘ 

IK HELP JE GRAAG

‘ CUSTOM MADE ‘ 

OP MAAT GEMAAKT

Cannot call API for app 380204239234502 on behalf of user 3635408133158708