Interieuradvies

Muurcirkel Het Drijvende Veertje

Het “whow effect”

Creëer eenheid en rust!

Niets is mooier dan van een huis een thuis maken!
Als ervaren interieur stylist  kom ik uiteenlopende interieur stylen tegen. Iedereen is weer anders en dat maakt het vak ook zo leuk. 

“Zoveel mensen, zoveel wensen.”

Samen met de klant bespreken we de wensen voor het interieur en de mogelijkheden. Er zijn zoveel keuzes op interieurgebied dat er voor iedereen een passend advies mogelijk is. Vaak is het creëeren van eenheid in de ruimte de uitdaging voor de klant. Hier help ik graag bij. Met out of the box denken en met originele tips durft de klant dan vaak net iets meer. Zo zorgt mijn advies, klein of groot, voor een interieur waar je je thuis voelt. 

Welk type ben jij?

Vind je het ook lastig om eenheid te creëren in je interieur? Kijk dan eens goed om je heen. Misschien zie je dan al direct waar je voorkeur naar uit gaat. Houd je meer van rustig en natuurtinten of ben je juist meer uitbundig qua kleur en accessoires. Als je het liever  rustig houdt, dan zijn de naturel tinten en natuurlijke materialen perfect. Ben je meer een uitgesproken type? Ga dan eens los met kleur en durf!

Bijna in elk advies geef ik mee: “Ga voor een EYECATCHER.”

De eyecatcher is bedoelt om een “Whow Effect” te geven aan je interieur. Hierdoor heb je niet zo heel veel meer nodig. Een grote visual op de muur geeft gelijk sfeer, eenheid en rust.

Ben je meer van de natuurlijke tinten dan zijn visuals met een ingetogen natuurlijke kleurtoon of zwart wit perfect. Durf je net iets meer, kies dan een uitgesproken afbeelding. De kleuren die voorkomen in de visual kun je weer terug laten komen in je interieur, zodat er een eenheid ontstaat.

Ben je opzoek naar een gave afbeelding aan de wand en kun je het maar niet vinden? Samen met jouw en Studio YFS kunnen we klantspecifieke visuals voorstellen en laten maken. Hoe leuk is dat!?

Interieuradvies

Zou je interieuradvies willen en denk je: ” Is interieuradvies duur?” Wees dan gerust, want nee dat hoeft helemaal niet. Voor ieder budget is advies eigenlijk wel mogelijk. Van laagdrempelig advies tot zakelijk advies, van mondeling advies tot complete 3d tekeningen. Zie jij door de bomen het bos niet meer en heb je hulp nodig, vraag dan vrijblijvend naar de mogelijkheden. 

Marije Bolt

PUURinterieuradvies